07.03.08
12:50
Здравейте ! Съставих си програма в 5 дни искам да ми я допълните за трицепс и крака ;)
Понеделник - Гърди
*Права лежанка - 4 х 6-8
*Горна лежанка - 4 х 6-8
*Долна лежанка- 4 х 6-8
*Дъмбели от полу-лег - 4 х 6-8
*Кросоувър - 3 х 8
*Коремни преси - 2 х 20
*Повдигане на крака - 2 х 10
Вторник - Бицепс
*Прав лост от стоеж - 4 х 6-8
*Крив лост от стоеж - 4 х 6-8
*Скотово с крив лост - 4 х 6-8
*Концентрично - 3 х 6-8
*Повдигане на дъмбели - 3 х 6-8
Сряда - гръб
*Набиранки - ... Общо 40 повторения
*Вертикален скрипец отпред - 4 х 6-8
*Хоризонтален скрипец - 4 х 6-8
*Чукчета - 4 х 8-10
*Лег екстензия - 4 х 10
*Вертикален скрипец отзад- 4 х 6-8
*Гребане с дъмбел - 4 х 6-8
Четвъртък - Трицепс
*Френско прав - 4 х 6-8
*Френско легнал - 4 х 6-8
*Разгъване на скрипец - 4 х 6-8
*
*
*
Петък - Рамо,Крака
*Щанга отпред - 4 х 6-8
*Повдигане на щанга напред - 4 х 6-8
*Повдигане на дъмбели напред - 4 х 6-8
*Дъмбели встрани - 4 х 6-8
*Щанга отзад - 3 х 6-8
*
*
*
*
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:29.
07.03.08
13:08
Колега, ти стероиди ли взимаш, че ти е толкова тежка програмата?
Аз ако тренирам една седмица така ще загина :)
Намали упражненията, много са...
07.03.08
13:11
О, боже, хахахахаха, ти да не си решил да правиш всички упражнения които си видял в сайта? само за трицепс я бива тренировката горе долу..намали упражненията,
:ohh: ... WOW! Аз с таз програма, ако не умра, ще искам да се самоубия. Предполагам, че след като са 4-6 повторения, ще са и тежки ... Аз смятам, че много трябва да внимаваш да не претренираш. Според мен е почти сигурно с 5-6 тежки упражнения, по 4 серии всяко и то 4-6 повторения ...
07.03.08
14:04
казано от tbby на 07.03.08, 13:08:
Намали упражненията, много са...
ммхммм ... няма да казвам кви са защото този форум не е за това но все пак ще намаля упражненията... между другото сам на 16 и не знам много сила имам и имам чувството че ще се справям по тази програма :)
Мнението беше редактирано от SIXSENSE... на 07.03.08 14:05.
07.03.08
14:07
казано от hridi на 07.03.08, 13:12:
:ohh: ... WOW! Аз с таз програма, ако не умра, ще искам да се самоубия. Предполагам, че след като са 4-6 повторения, ще са и тежки ... Аз смятам, че много трябва да внимаваш да не претренираш. Според мен е почти сигурно с 5-6 тежки упражнения, по 4 серии всяко и то 4-6 повторения ...
ами да мисля тежки да ги правя ;)
Кажи с какъв стаж си. Хвърли 1 око на програмите в сайта, защото това твоето е доста екстремно.
07.03.08
14:18
казано от SIXSENSE… на 07.03.08, 14:04:
Намали упражненията, много са...ммхммм ... няма да казвам кви са защото този форум не е за това но все пак ще намаля упражненията... между другото сам на 16 и не знам много сила имам и имам чувството че ще се справям по тази програма :)
Пич, бягай бързо в gohard. org и muskuli.bg преди да ти е свършил цикъла да четеш какво и как да тренираш. С 2 думи - щом си на зоб, тренирай яко и яж, ако ще и насила, още по-яко, препаратите ще свършат останалото :) . В смисъл има още хиляда неща дето ти трявбат да знаеш, ама това ти е най-важното, надали на някой ще му се занимава да ти го резщмира. Иначе отдели 1 ден на гореспоменати сайтове и получиш повечето неща дето ти трябват :) . И внимавай да не станеш много як, ей :coolgrin:
07.03.08
14:18
казано от Cherniq_Konan на 07.03.08, 14:18:
Намали упражненията, много са...ммхммм ... няма да казвам кви са защото този форум не е за това но все пак ще намаля упражненията... между другото сам на 16 и не знам много сила имам и имам чувството че ще се справям по тази програма :)
Пич, бягай бързо в gohard. org и muskuli.bg преди да ти е свършил цикъла да четеш какво и как да тренираш. С 2 думи - щом си на зоб, тренирай яко и яж, ако ще и насила, още по-яко, препаратите ще свършат останалото :) . В смисъл има още хиляда неща дето ти трявбат да знаеш, ама това ти е най-важното, надали на някой ще му се занимава да ти го резюмира. Иначе отдели 1 ден на гореспоменати сайтове и получиш повечето неща дето ти трябват :) . И внимавай да не станеш много як, ей :coolgrin:
07.03.08
15:06
казано от Cherniq_Konan на 07.03.08, 14:18:
Пич, бягай бързо в gohard. org и muskuli.bg преди да ти е свършил цикъла да четеш какво и как да тренираш. С 2 думи - щом си на зоб, тренирай яко и яж, ако ще и насила, още по-яко, препаратите ще свършат останалото :) . В смисъл има още хиляда неща дето ти трявбат да знаеш, ама това ти е най-важното, надали на някой ще му се занимава да ти го резщмира. Иначе отдели 1 ден на гореспоменати сайтове и получиш повечето неща дето ти трябват :) . И внимавай да не станеш много як, ей :coolgrin:
ами кви по-точно са тези хиляди неща :) освен много ядене , пиене на вода , дигане , зобане и спане ??? а и в gohard.org не се занимават с малки като мене , но пак ще видя в muskuli.bg ;)
Пич..тази програма ме плаши като я чета само :D Прегледай сайта и си избери нещо като за тебе.. 3-4 дневен сплит.
07.03.08
18:58
що бе ? досега тази седмица сам тренирал 4 пати и не усещам никва умора , тялото ми имам чувството че постоянно ми стои напомпено ама все пак не знам може би май найстина е малко трудна за мене ама пак 4 дневна не знам как да ги комбинирам мускулите ако можеш да ми кажеш нещо като за мене :) аз знам че сам трябва да изпробвам коя е най-удачната ама все пак кажете няква пак аз ши я изпробвам ;)
08.03.08
07:40
Няма ти нищо, защото препарата си работи :). Тренирай колкото си искаш често, може и повече от 5 пъти, както си го чувстваш, само внимавай със ставите да не им стане нещо от големите кила, пий много вода и яж МНОГО. И ползвай търсачките по форумите, никой няма да се хване да ти прави програма при положение, че вече има изписани стотици теми за програми и зобене и общо взето за каквото се сетиш. Ако имаш някви протеини, амино, гейнери, пий ги и тях в големи количества. В момента може да тренираш както си искаш и колкото си искаш, защото общо взето каквото и да правиш се възтановяваш неимоверно бързо, просто трябва да папкаш, за да натрупаш нещо отгоре повечко.
ммхммм ... няма да казвам кви са защото този форум не е за това но все пак ще намаля упражненията… между другото сам на 16 и не знам много сила имам и имам чувството че ще се справям по тази програма smile
На 16 да взимаш нещо различно от храна и вода е много яко, ще станеш много куул пич и всички какички от 11тите класове много ще ти се кефят. А сега сериозно - не знам дали си даваш сметка колко жалка картинка представлява човек, който на 16 влиза в залата с точно нулеви познания за хранене и трениране (което е очевидно от всичко което си написал в темата) и започва от първия ден да взима медикаменти.Но проблема си е твой, а програмата не става.
казано от G33K на 08.03.08, 09:56:
ммхммм ... няма да казвам кви са защото този форум не е за това но все пак ще намаля упражненията… между другото сам на 16 и не знам много сила имам и имам чувството че ще се справям по тази програма smile
На 16 да взимаш нещо различно от храна и вода е много яко, ще станеш много куул пич и всички какички от 11тите класове много ще ти се кефят. А сега сериозно - не знам дали си даваш сметка колко жалка картинка представлява човек, който на 16 влиза в залата с точно нулеви познания за хранене и трениране (което е очевидно от всичко което си написал в темата) и започва от първия ден да взима медикаменти.Но проблема си е твой, а програмата не става.
2х
09.03.08
05:50
казано от G33K на 08.03.08, 09:56:
вярно че стажа ми е малък 6-7 месеца но тва че вземам медикаменти е за съвсем друго ей кат почните ей тай някои ама недеи взема ... ама ши умреш , ама няя ти става ..тцтцтц
09.03.08
08:48
Сега така си мислиш, но после да не плачкаш, всички проплакват рано или късно, зобта си казва думата :)
ама няя ти става ..тцтцтц
Aми познавам няколко такива (дет’ не им стаа) и въобще не им е смешно. На 25-30 години и само с виагра ...
Познавам и няколко, които немогат да имат деца въпреки, че им става.
Най-известния е Митьо-крика.
А ти си зобвай, нема страшно.
Други ще ти е..т жената и ще ти правят децата.
То сега за таз работи не ти дреме, ама след няколко годинки като ти се прииска е хубаво да можеш.
Щото иначе - жокер “обади се на приятел” ...
Ма ти си зобвай - не се коси - имаш още време и после цел живот ще се косиш.
:)
27.03.08
07:49
Между другото почнах по тази програма и вече съм на нея 2-ра седмица правя упражненията ( 4 упражнения а понякога 5 ) с мн големи тежести ,максимално колкото мога абе само яки тренировки всеки ден от понеделник до петък и никаква умора не чувствам , а спрях метана и всичко защото осазнах кви простотии правя ... :)
казано от SIXSENSE… на 27.03.08, 07:49:
......, а спрях метана и всичко защото осазнах кви простотии правя ... :)
Разумно, разумно... :)
28.03.08
08:05
казано от SIXSENSE… на 27.03.08, 07:49:
Между другото почнах по тази програма и вече съм на нея 2-ра седмица правя упражненията ( 4 упражнения а понякога 5 ) с мн големи тежести ,максимално колкото мога абе само яки тренировки всеки ден от понеделник до петък и никаква умора не чувствам , а спрях метана и всичко защото осазнах кви простотии правя ... :)
Не знам кога си спрял метана,но с тази програма без сериозно въстановяване няма да изкараш дълго-доста е тежичка.Погледни в раздела има тема кой как тренира,може да си избереш някоя по-подходяша програма.Успех..
28.03.08
08:54
Ами усещам малко ... но малко умора и мисля че е възможно по нататък да се овеличи я направо дай линк
28.03.08
09:05
Недейте :D ето избрах си и мисля че ще има ефект:
Понеделник - бицепс, трицепс, корем
Вторник - гръб, предмишница, корем
Сряда - почивка
Четвъртък - гърди, рамо, корем
Петък - крака, трапец, корем
Събота - почивка
Неделя - почивка
28.03.08
11:01