03.03.08
19:22
вредат ли продукти на Nurtim и всяка една друга фирма на окосмяването по цялото тяло (или по точно гьрди и т.н) или това окосмяване се дьлжи на побертета (на 15 години сьм и скоро ставам на 16)
03.03.08
19:31
От пубертета е.
казано от slabi4uk на 03.03.08, 19:22:
вредат ли продукти на Nurtim и всяка една друга фирма на окосмяването по цялото тяло (или по точно гьрди и т.н) или това окосмяване се дьлжи на побертета (на 15 години сьм и скоро ставам на 16)
Тва си е от побертета,виж плаши се когато вземат да ти излизат на носа :D .... уточнявам....НА носа не В :D
Мнението беше редактирано от Рафаил на 03.03.08 19:36.
казано от Стоянчо на 03.03.08, 19:40:
Ако пърдиш - споко, от нутрим е, не вреди, но и не помага!
Разцепи мрака с тва изказване , но се присъединявам към него :Д
казано от slabi4uk на 03.03.08, 20:56:
еми аз мисля скоро да пробвам и Weider
Няма да сбъркаш!
казано от slabi4uk на 05.03.08, 11:16:
а за мен добре ли ще е комбинацията креатин+гейнер ? 1.70 59-60 кг.
Ако си начинаещ не ти трябва креатина, ти си имаш достатъчно сила, която просто не можеш да я използваш още, защото не си усвоил движенията и техниката им, няма я двигателната култура още. За какво ти е още сила?!
еми незнам 2-3 месеца мисля че съм начинаещ но от 1вия месец когато пиех само геинер качих 4-5кг от тогава не съм качвал и ми става по трудно качването на тежестите при опражненията :)
И все пак моето лично мнение е, че ти е рано за креатин... Наблегни на храната, прочети статиите, поместени в сайта!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.03.08 18:42.
не бих го нарекал чак окосмяване :D но мн малко косъмчета (мъх) и ако отговорите на въпроса с добавките ще съм благодарен
Еми растежа на тия косми се стимулира от хормоните.Тия добавки,ако не съдържат анаболи значи не е от тях.Някои вещества като трибестан също повишават тестостерона в организма.На това място окосмяването идва след няколко години.Тъй че ако не си зобил нещо по-специално няма от какво да се притесняваш.Можеш даже да се фукаш и правиш на голям мъж на съученици и приятели. ;-)
хаха еми не мисля че съм зимал нещо сериозно пил съм геинер протеин и кретин (не креатена отдавна) моля на въпроса POWER FOODS или Nutrim Nutrition ? благодаря
10.03.08
16:01
Еднакви боклуци са продуктите и на двете марки. А щом не качваш, замисли се как се храниш и увеличи калориите. Може да си вземеш гейнер, но при положение, че се колебаеш между такива марки, най-вероятно ще попаднеш на някой наблъскан с прости захари боклук. Калории от подобни източници можеш да си набавиш от много по-евтина храна, без при това да помагаш на разни хорица, които се издържат от бедността на българския спортист, да забогатеят още повече.