09.03.08
18:41
Здравейте!
На 20 години съм вече почти ;)...тренирам от година и два месеца-три.92-93 килограма 177-8см съм висок.
От средата на месеца ще почвам НВД и кардио за да чистя,ще си купя протенин(суроватъчен) и Л-карнитин.
Проблема ми е в сполита,до сега тренирах през ден по една мускулна група,каткто следва гърди- -гръб- -ръце- -крака+рамо- -...
Но започнах работа нощни смени три на три)три нощи на работа,три нощи почивам).Но така ми се пада след 1ва нощна тренировъчен ден и е доста кофти защото спя 4-5 часа ставам тренирам и пак на работа...а още повече сега като почна НВД...
И мисля да го направя ... 4 тренирам 2 почивам,като при този вариант ще се получи след последна нощна тренирам(първи почивен) после още три дни тренирам ... като преди първа нощна се пада... което е приемливо.След последната нощна спя 6-7 часа тренировка и вечерта спя.... а преди първа нощна съм се наспал през ноща ,тренирам сутринта и дремвам преди работа.
Мускулните групи мился да ги подредя така:рамо+крака,гръб,гърди,ръцв.ще вкарвам кардио 2-3 пъти след силова тренировка.
Моля дайте мнение става ли не става ли и ако някой има по-добра идея ще приемам съвети с удоволствие.
Благодаря!Успех!
Например:
1 ден гърди с трицепс,нощна
2 почивка
3 ден ден гръб с бицепс
4 ден почивка
5 ден крака с рамо
6 почивка и т.н...
Ако след нощна почиваш по 2 дни това трябва да свърши работа.Аз също съм на смени.При мен всяка седмица едната тренировка ми се пада след смяна.Успех.
09.03.08
19:41
казано от mihtar на 09.03.08, 19:12:
Например:
1 ден гърди с трицепс,нощна
2 почивка
3 ден ден гръб с бицепс
4 ден почивка
5 ден крака с рамо
6 почивка и т.н...
Ако след нощна почиваш по 2 дни това трябва да свърши работа.Аз също съм на смени.При мен всяка седмица едната тренировка ми се пада след смяна.Успех.
Ми нещо не си ме разбрал ;)
3-3 работя,благодаря.