Лицеви опори ?!

13.02.08
21:08

програмата ми е За сваляне и имам проблем с гърдите.в смисъл,че са доста мазнички и висят.въпроса ми е мога ли  да си правя лицеви опори-вечер или когато и да е било в къщи?.Дали това би ми помогнало да ги стегна и стопя мазнините по тях?Дали мога да го съчетая с програмата или няма да е удачно(в смисъл за възстановяване)?Ходя по 3-4 пъти в седмицата на зала,отделно бягам.програмта ми е:
1. гърди и бицепс и корем
2.гръб трицепс и корем
3. рамо и крака и корем

Темата беше редактирана от minchorna на 13.02.08 21:10.

ДГ

14.02.08
15:23

не става само с лицеви трябва малко диета и бягане и коремни може ;) това е моето предложение

14.02.08
15:27

имам диета,ходя да бягам,коремни правя на Залата.Въпроса ми беше дали пречи всяка вечер да си правя по 40-50 лицеви опори и отделно примерно преЗ деня да съм бил на Зала.

*C

14.02.08
16:20

ми незнам за това ;)

14.02.08
16:31

Каква ти е програмата за гърди в залата?! Аз смятам, че там трябва да ти е достатъчно. Ако тренираш само веднъж гърди в седмицата ... би могъл ад добавиш втора тренировка в къщи, но не те съветвам да е всеки ден, и да е на поне 72 часа от тренировката за гърди в залата. Все пак тоз мускул иска време и да се възстанови след като си го тренирал.

14.02.08
17:19

казано от minchorna на 13.02.08, 21:08:

.въпроса ми е мога ли  да си правя лицеви опори-вечер или когато и да е било в къщи?.Дали това би ми помогнало да ги стегна и стопя мазнините по тях?Дали мога да го съчетая с програмата или няма да е удачно(в смисъл за възстановяване)?Ходя по 3-4 пъти в седмицата на зала,отделно бягам.програмта ми е:
1. гърди и бицепс и корем
2.гръб трицепс и корем
3. рамо и крака и корем

Щом  топиш мазнини , се концентрирай върху кардиото и НВД. А лицевите опори не ти трябват - тренирай си в залата и повече кардио , гърдите ще ти се стегнат.

14.02.08
17:24

програмата ми е

лег- 4x8
полулег с дъмбели- 4x10
флайс- 4x12
кросоувър(някой път правя и обратен лег) - 4x12

14.02.08
20:30

някой да даде по компетентно мнение ?!

14.02.08
23:54

казано от topeto на 14.02.08, 17:19:

Щом  топиш мазнини , се концентрирай върху кардиото и НВД. А лицевите опори не ти трябват - тренирай си в залата и повече кардио , гърдите ще ти се стегнат.

хаха е колко по компетентно той човека си ти го каза това дето трябва да го правиш
Ако си си направил добра тренировка за гърди не ти е нужно да ги натоварваш пак през седмицата.Мазнините се свалят от кардиото не от лицевите. :)

BU

15.02.08
08:23

казано от NRG на 14.02.08, 23:54:

казано от topeto на 14.02.08, 17:19:

хаха е колко по компетентно той човека си ти го каза това дето трябва да го правиш
Ако си си направил добра тренировка за гърди не ти е нужно да ги натоварваш пак през седмицата.Мазнините се свалят от кардиото не от лицевите. :)

Пък да не говорим,че мазнини ще гори само от работата със тежки (за него) тежести и от процеса на възстановяване.Ако мазнините са малко,ако си въобразяваш някакви пръсти подкожни мазнини в корема,това е просто кожа,ще минеш и без кардио,тъкмо по лесно ще качиш маса.

Гърди - един път в седмицата.Само с бягане ште се свалят подкожните мазнини

BU

27.02.08
21:18

казано от Анатоли Бънов на 27.02.08, 21:14:

Гърди - един път в седмицата.Само с бягане ште се свалят подкожните мазнини

Неможеш да сравняваш лицевите упори и 4 серий за гърди по интензивност.Не е проблем да прави и други дни само лицеви упори,но да не е в деня за гърди или пък на следващият.

28.02.08
16:52

начи мога примерно на 4-я ден(който ми се пада почивка),след гръб/трицепс и преди рамо/крака да си правя лицеви опори ?!

28.02.08
19:54

БЕЗ лицеви,само ще ти попречат за възтановяването

BU

28.02.08
20:18

казано от valerious на 28.02.08, 19:54:

БЕЗ лицеви,само ще ти попречат за възтановяването

Определено ще пречат. :)

Да ви имам и възстановяването на вас...
Тичането за рейса пречи ли ми на възстановяването? Да знам да не тичам като луд ако ще сваля 5 кила.

28.02.08
20:59

и последно да правя или не ? Гайдов ти какво мислиш ?

В някой от почивдни дни нямаш проблем да припомпаш 10ина серии лицеви.

28.02.08
22:03

убаво щом иска да занимава 4оека нищо против, ама да сваля мазнини ала бала няма стане само с лицеви

01.03.08
16:50

При мен лично почна ли да тренирам дадена мускулна група 2 пъти седмично,неизбежно се стига до претринане. Така например пробвах 2 седмици да правя гръб в понеделник и после в петък само набирания на лост - бицепсите ми се скапаха,после 1 седмица пропуснах тренировка за бицепс. И лицеви съм пробвал да правя - примерно сряда гърди и в събота лицеви обаче пак същата работа - и гърдите и предното рамо отидоха на кино. Изобщо поне при мен до нищо добро не води. Моят съвет е давай от себе си всичко в залата при тренировка за дадена МГ,после почивай и възстановявай и ще имаш по-голям прогрес отколкото ако я тренираш по 2-3 пъти седмично.

ДГ

10.03.08
11:01

трябва малко да се напрегнеш да стопиш мзнините с диета и тогава вече започваи да дигаш.

ДГ

10.03.08
11:04

казано от Kevin_Kostner на 01.03.08, 16:50:

При мен лично почна ли да тренирам дадена мускулна група 2 пъти седмично,неизбежно се стига до претринане. Така например пробвах 2 седмици да правя гръб в понеделник и после в петък само набирания на лост - бицепсите ми се скапаха,после 1 седмица пропуснах тренировка за бицепс. И лицеви съм пробвал да правя - примерно сряда гърди и в събота лицеви обаче пак същата работа - и гърдите и предното рамо отидоха на кино. Изобщо поне при мен до нищо добро не води. Моят съвет е давай от себе си всичко в залата при тренировка за дадена МГ,после почивай и възстановявай и ще имаш по-голям прогрес отколкото ако я тренираш по 2-3 пъти седмично.

и аз мисля така ;)

По същия начин мисля и аз

BU

10.03.08
17:51

казано от Георги Гайдов на 28.02.08, 20:34:

Да ви имам и възстановяването на вас...
Тичането за рейса пречи ли ми на възстановяването? Да знам да не тичам като луд ако ще сваля 5 кила.

Едно е тичането след рейса и друго интензивно трениране на въстановяваща се мускулна група.10 серии лицеви упори  :ohh: .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1