11.03.08
06:35
Здравейте на всички.Понеже дигам вкъщи та въпроса ми беше как да правя скотово в домашни усовия.Аз пробвах един начин,но незнам дали е правилен.Сядам на един столи целия ми крак образува прав ъгъл слагам си лакатя на коляното и дигам на горе на доло с дъмбела,но да имате на предвид че лакътя го слагам точно на капачката на коляното според вас правилно ли е ако не е да ми кажете как да правя скотово в домашни условия благодаря предварително
11.03.08
07:40
Да не правиш това упражнение? Алтернативно бих те посъветвал да потърсиш висока облегалка вкъщи, дори да е с 90-градусов наклон.
11.03.08
07:51
не него правя онва е концетрично ти ме искара...:) и аз така си мислех на стол и така ще го правя :)
11.03.08
08:06
Точно понеже не искам никого да изкарвам еди какъв си, питам и за (уж) най-ясното. Отвесният наклон на облегалката на би могъл да ти е полезен, аз така правя скотово и в залата - на подвижната половина на някоя лежанка.
Нещо в движение ми хрумна и е малко в стил “направи си сам”, но ако те влече, за един ден ще си готов - купи / намери си една дъска, че и тапицерия може да си направиш сравително лесно. Ако планираш да тренираш основно вкъщи, подобни удобства само ще ти помогнат.
11.03.08
14:48
Благодаря ти за отговора :) Но тази дъска каде да е сложа ?