Съвети и мнения моля

12.03.08
19:11

Здравеите .. :)
значи проблема е следния....
тренирам от 6 месеца и карам постоянно с една програма,но вече взе да ми омръзва направо не ми са тренира.
Ако може някои от по напредналите да ми изготви нова програма.
Ето я и старата....

1 ден - гръб и бицепс
2 ден - гърди и трицепс
3 ден - рамо и крака
4 ден - почивка
и сичко се повтаря..

12.03.08
19:12

ето ги и упражненията
гръб - чукчета с широк хват 4 серии по 10-12…
чукчета с тесен хват 4 серии по 10-12…
на скрипец отпред по 10-12 и отзад по 10-12
бицепс - сгъване с лост прав..
седнал с дъмбел
скотово
гърди - лег с дъмбели
кофички
лежанка горна част
флайс
трицепс - френско,с дъмбел зад глава (понякога чукчета) и на скрипеца
а за рамо не им знам имената на упражненията :D можи и по-горе да съм объркал името на някое упражнение

12.03.08
19:13

Забраих че естесвено ще трябват и данни.. :)
92 кг съм и съм висок 182

12.03.08
19:32

Успяваш ли да направиш качествена тренировка в 3-ти ден?
В смисъл, че и трицепсите и рамото ти би трябвало да е поуморено от гърди и трицепс...

12.03.08
19:38

Ами мисля че да но не ги сещам тия работи за това моля за ваша помощ

TI

12.03.08
19:47

Предлагам ти да си избереш нов сплит. И без тва е минало доста време. Време е да махаш старата програма. Може да минеш на 4 дневен. Нещо такова:
1гърди
2гръб+трапец
3почивка
4рамо и крака
5ръце
6,7почивка
или
1гърди+предно, средно рамо
2гръб+трапец+задно рамо
3почивка
4крака
5ръце
6,7почивка
серии за гърди към 15-16, гръб+трапец до 20, крака 15-16, рамене по 1 упр. в 4 серии за част на рамото,бицепс и трицепс 3х3. Упражненията също ги смени доколкото е възможно. И все пак остави базовите движения. Наблегни на тях при подбора на упражнения за тренировката ти. Тук може да избереш подходящи http://www.bb-team.org/fitness/exercises/. Има описание и всичко необходимо.

12.03.08
19:49

Благодаря,но ще се радвам ако и някои друг предложи нещо :)

12.03.08
20:07

1.гърди
2.гръб
3.крака+рамо
4.ръце
или
1.гърди и бицепс
2.гръб и трицепс
3.крака
4.рамо

13.03.08
17:12

А ако карам само на ориз,картофи,пилешко и яйца мога ли да сваля няколко килограма ?

13.03.08
17:43

Може и да свалиш, може и няма.
Караи го на много протеин и малко въглехидрати, прави кардио. Не яж сладко и хляб. Пии много вода 3-4 литра.

Отностно програмата, според мен важното е не да имаш еднакви упражнения всеки път, а да си разпределиш правилно мускулните групи.
Аз тренирам така:
1 ден: Гърди + трицепс
2 ден: Рамо + трапец + бицепс
почивка
3 ден: Крака
4 ден: гръб + задно рамо
после пак...

Хубаво е да не тренираш две големи мускулни групи една след друга. Аз се придържам плътно към основните упражнения, примерно винаги имам лег, полулег, но понякога правя флаис понякога кросовър и така си разнообразявам, а не робувам на еднакви упражнения всеки път.

13.03.08
17:47

А някой може ли да ми даде повечко информация за храната,имайки превид че искам да сваля кам 5 килограма ?

13.03.08
18:07

Да, саита ще ти даде повече от необходимата информация. Направи си труда и се поразрови

13.03.08
18:10

Ровил съм,но е написано на много сложен Български и за това реших да попитам.Но ако няма кой да каже ще се помача пак сам.

TI

13.03.08
18:19

Ако търси информация за храненето влез в часта на форума за хранене. Там ще намериш отговори.

13.03.08
19:28

Стоян4о  ай да си кажиш skype-to да та поразпитам там а ?

14.03.08
13:10

или някой от по-знаещите да си кажи скаип,че много въпроси ми са сабраха в глава,а всеки мисли различно

GO

14.03.08
19:29

казаха ми че като тренираш 1-месец е хубаво да си сменяш програмата на секи месец нз щто товя вярно ли е или не?

15.03.08
07:21

казаха ми че като тренираш 1-месец е хубаво да си сменяш програмата на секи месец нз щто товя вярно ли е или не?

Не. Всъщност зависи от самата програма, но можеш да тренираш и една година на една и съща програма цяла година, че и повече, но да си сменяш само хранителния режим спрямо целите ти...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1