15.03.08
16:09
Тренирам от 6 месеца, но имам следния въпрос.
По едно време ми беше много напрегнато и ходих във фитнеса, за да изразходвам негативната енергия и се получаваше да ходя всеки ден на моменти. Сега вече имам повече свободно време и като цяло програмата ми е по-спокойна. Това което знам е че мускулите растат, когато си почиват. Онзи ден ходих на фитнес, а преди това на лостовете, направих си страшна тренировка, обаче сега се чуствам изморен и имам частична мускулна треска. Та чувал съм, че докато не ти отпочинат мускулите мога да отделя и 2 дена почивка, или принципа клин клин избива е по-правилен? В период за маса съм, ако има някакво значение.
Докато не почустваш че си във форма да подобриш старите си постижения т.е. ако се чустваш уморен, отпаднал или без желание не ходи да тренираш - няма смисъл, по - добре си вземи още един допълнителен ден почивка за да се възстанови тялото ти - това се нарича “плаващ ден”.
15.03.08
17:37
казано от Alkorin на 15.03.08, 16:14:
Докато не почустваш че си във форма да подобриш старите си постижения т.е. ако се чустваш уморен, отпаднал или без желание не ходи да тренираш - няма смисъл, по - добре си вземи още един допълнителен ден почивка за да се възстанови тялото ти - това се нарича “плаващ ден”.
Благодаря ти, лек ден.
Скромното ми мнение е, че си много дялеч от качествените тренировки.
Седни прочети няколко схеми за трениране, защото така резултатите ти няма да са максимални.
Клин клин избива е напълно безсмислен ‘лаф’ , когато става дума за физиология.
15.03.08
22:35
казано от tpd на 15.03.08, 18:17:
Скромното ми мнение е, че си много дялеч от качествените тренировки.
Седни прочети няколко схеми за трениране, защото така резултатите ти няма да са максимални.
Клин клин избива е напълно безсмислен ‘лаф’ , когато става дума за физиология.
Ами, ок всеки си има мнение. Лек ден