Проблем с бицепс

16.03.08
20:48

Здравейте! Направо да пиша за същността на проблема - има ли някаква специфична методика за да увелича дължината на бицепса? Ръката ми е 39 см., но поради това че бицепса ми не е дълъг, хора със същия размер на ръцете изглеждат доста по големи.

17.03.08
00:15

Не можеш, залавните места на мускула са до ген.

17.03.08
17:06

казано от Jonnie на 16.03.08, 20:48:

Здравейте! Направо да пиша за същността на проблема - има ли някаква специфична методика за да увелича дължината на бицепса? Ръката ми е 39 см., но поради това че бицепса ми не е дълъг, хора със същия размер на ръцете изглеждат доста по големи.

Подкрепям изказването. Не може да се променя формата на мускула. Всичко е генетично заложено.

17.03.08
19:02

Веднъж бях чел че Арнолд използвал една методика за това, взимал 40кг дъмбел с едната ръка докато седял на лежанка и като я подпирал на бедрото, после рязко се изправял и се получавало екстремно разтягане на бицепса. Не си спомням подробности и не знам дали е вярно, но който има желание може да потърси по въпроса.

17.03.08
19:17

Каквото и да е правил...силно ме съмнява, че е променил генетичните си заложби на бицепса.

17.03.08
19:44

И теоретично и практически - генетичните заложби са си генетични заложби!
Ако можеше д асе променят, на това развитие на технологиите и изследванията... нали се сещате колко много други неща щяха да се променят унас при желание....
Повод всеки сам да помечтае!

17.03.08
20:47

Това което Арнолд е правил 100 на 100 не е било с цел промяна на залавните места на мускула.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1