16.03.08
20:48
Здравейте! Направо да пиша за същността на проблема - има ли някаква специфична методика за да увелича дължината на бицепса? Ръката ми е 39 см., но поради това че бицепса ми не е дълъг, хора със същия размер на ръцете изглеждат доста по големи.
17.03.08
17:06
казано от Jonnie на 16.03.08, 20:48:
Здравейте! Направо да пиша за същността на проблема - има ли някаква специфична методика за да увелича дължината на бицепса? Ръката ми е 39 см., но поради това че бицепса ми не е дълъг, хора със същия размер на ръцете изглеждат доста по големи.
Подкрепям изказването. Не може да се променя формата на мускула. Всичко е генетично заложено.
Веднъж бях чел че Арнолд използвал една методика за това, взимал 40кг дъмбел с едната ръка докато седял на лежанка и като я подпирал на бедрото, после рязко се изправял и се получавало екстремно разтягане на бицепса. Не си спомням подробности и не знам дали е вярно, но който има желание може да потърси по въпроса.
Каквото и да е правил...силно ме съмнява, че е променил генетичните си заложби на бицепса.
17.03.08
19:44
И теоретично и практически - генетичните заложби са си генетични заложби!
Ако можеше д асе променят, на това развитие на технологиите и изследванията... нали се сещате колко много други неща щяха да се променят унас при желание....
Повод всеки сам да помечтае!