Стойност на BMR-то ми - бъркам ли някъде???

Прескочи до:
AS

16.03.08
19:41

Wrestling искаш да кажеш , че 50гр стафиди след силова+кардио обезмислят кардиото ?

16.03.08
20:16

НЕ ме разбра .. прост  въглехидрат след  кардио а не  след кардио + тренировка !!

17.03.08
07:40

От количеството калории зависи дали ще растеш или ще отслабваш, а от вида им дали ще градиш или запазваш мускул заедно с това. Ти тоя втория момент го пропускаш нещо. Защото и аз мога да отслабна на пица и шоколад, ама ръчичката ми ще е като на приятелката на Попай Моряка.

17.03.08
16:34

Не пропускам никакъв момент, ти явно си пропуснал да прочетеш, че си набавям необходимия белтък и че никаде не казвам, че диетата трябва да се гради върху пица и шоколад ама как да е.

17.03.08
14:42

Извинявам се за страничния въпрос, но по-горе се спомена, че след силова+кардио може да се приеме бърз въглехидрат.Това ще повлияе ли отрицателно на НВД-то ?

17.03.08
14:46

извинявам се за въпроса, но горе се спомена за бърз въглехидрат след  силова+кардио.Няма ли да повлияе отрицателно на НВД-то ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1