трицепс

17.03.08
18:33

здравеите на сички билдери:)значи наскоро напраих 17…стажа ми е около година..и иам малък проблем с трицепса на лявата ръка....в сравнение с дясната лявата е малко по слаба...и доста ме дразнитва нещо,а когато премера дясната ми е 39 и малко а лявата 38 и малко.....разликата не е голяма но има изоставане и знам че попринцип е нормално но се чуда дали немога да направа нещо по въпроса така че да се изравнят по-бързо?....а упражненията за трицепс които права са:
лег тесен хват 4х10 тежко
френско 4х10 пак с доста кила
трицепсово разгъване на горен скрипец 3х10(права го със сичките тежести т.е 80 кила:))
трицепсово разгъване на горен скрипец  с въже 3х10(със мн малко кила -приблизително 35)

дали не претренирам......но ако беше тва защо само лявата ръка изостава?

Темата беше редактирана от pitonia на 17.03.08 18:37.

DA

17.03.08
18:35

махни едно от упражненията на скрипец 4 са ти много

17.03.08
20:45

Разлика в размера има всеки. Прави 3 упражнения за трицепса, като можеш преспокойно да редуваш упражненията през седмица.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1