Пак въпрос за протеин(суроватка)

19.03.08
09:31

Навсякъде се пише различно. Смятам да пия по 2 дози на ден. Едната е ясна и е 30-40 минути след тренировка. Втората кога да е? Сутрин? Следобяд между храненията? Или вечер реди лягане?
За сега го пия преди лягане, но ми се струва неудачно понеже не е соев, който се усвоява по-бавно от организма.

19.03.08
09:50

Ми нормално е да пише различно! Пии си го след трен както си написал ,а втория прием може между някое от яденетата, сутрин, преди трен......., но не и преди лягане. Както ти е удобно.

19.03.08
11:00

казано от piNky на 19.03.08, 09:31:

Навсякъде се пише различно. Смятам да пия по 2 дози на ден. Едната е ясна и е 30-40 минути след тренировка. Втората кога да е? Сутрин? Следобяд между храненията? Или вечер реди лягане?
За сега го пия преди лягане, но ми се струва неудачно понеже не е соев, който се усвоява по-бавно от организма.

суроватъчният протеин може да пиеш една доза сутрин, една преди и една след тренировка. преди лягане само бавен протеин.

След тренировка 30 минути са много. Нека бъдат макс 20.
Другия прием да ти бъде сутрин 15 мин. след ставане за да спреш катаболните процеси в тялото.
Другия вариант е след някое бедно на белтък хранене. Но за мен сутин и след тренировка е най - добре(така правя дори).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1