19.03.08
09:31
Навсякъде се пише различно. Смятам да пия по 2 дози на ден. Едната е ясна и е 30-40 минути след тренировка. Втората кога да е? Сутрин? Следобяд между храненията? Или вечер реди лягане?
За сега го пия преди лягане, но ми се струва неудачно понеже не е соев, който се усвоява по-бавно от организма.
Ми нормално е да пише различно! Пии си го след трен както си написал ,а втория прием може между някое от яденетата, сутрин, преди трен......., но не и преди лягане. Както ти е удобно.
казано от piNky на 19.03.08, 09:31:
Навсякъде се пише различно. Смятам да пия по 2 дози на ден. Едната е ясна и е 30-40 минути след тренировка. Втората кога да е? Сутрин? Следобяд между храненията? Или вечер реди лягане?
За сега го пия преди лягане, но ми се струва неудачно понеже не е соев, който се усвоява по-бавно от организма.
суроватъчният протеин може да пиеш една доза сутрин, една преди и една след тренировка. преди лягане само бавен протеин.
19.03.08
11:08
След тренировка 30 минути са много. Нека бъдат макс 20.
Другия прием да ти бъде сутрин 15 мин. след ставане за да спреш катаболните процеси в тялото.
Другия вариант е след някое бедно на белтък хранене. Но за мен сутин и след тренировка е най - добре(така правя дори).