казано от Калоян Георгиев на 06.03.08, 06:45:
Да имаш 50 см ръка на 17-18 години и ако не е релефна, а тя няма да е такава наистина е доста грозно. Не виждам какъв е смисъла - ако е за едното евала - евала и от мене. Обаче това е безмислено - ръцете ми винаги са били около 43-45 см. Мн рядко ги тренирам, а винаги са мн добре оформени и всеки, който ме е виждал знае за какво говоря. Една релефна и оформена ръка на 43-45 см изглежда пъти по добре от една баница ако ще и на 52 см да е ;)
Тя е толко стара тая тема, че вече може да е изчистил :)
Сега сериозно. Тва евала от мен е само, защото не е лесно да направиш 52 санта ръка било то мазна, но и аз никак ама никак не бих искал да имам подобно тяло...не се обиждай qk bik, но човек ли си или теле!
Мнението беше редактирано от ozo на 07.03.08 21:01.
08.03.08
20:29
целта на тренировките ми не е била маса,а сила.храненето също,намерих някакъв баланс между тренировки и хранене за сила и маса,защото не тренирах толкова и така,както трябва за сила,нито ядях колкото трябва за маса.получи се нещо средно.тренировките ми бяха за маса,но като че ли със цел за сила,защото 170 кг за серия,не са много за сила,а са повечко за маса,въпреки,че понякога съм стигал и до 8 повторения с тях,в повечето пъти на 180 - 5-6 повторения,не исках тренирам толкова за маса,и правех комбинация на повторенията и сериите между двете.искам силата да отговаря на размерите ми.по едно време при 44-45 ръка съм правил на скотово за бицепс със 45 кг дъбмел дори до 12 повторения.сега ще ми откъсне ръката,затова всичко е относително при бодибилдинга.
казано от Тютчев на 04.03.08, 21:08:
казано от RedWalker на 04.03.08, 18:24:
Няма невъзможни неща.В тоя спорт генетиката и храната са почти всичко!Напълно възможно е всичко, което е описал бика да е вярно.Мога да му пожелая само успех за напред и да поработи малко и за детайли, а не само за маса ;)
Генетиката не играе роля, играе роля единствено за това за колко време ще постигнеш дадена цел, важен е труда, упоритостта, амбицията, да преследваш целите си с хъс и ей такива работи, генетиката я остави по настрана
Мда като генетично ти е заложено, че ще си хърба... върви прави 50 ръка..Генетиката е може би главното нещо в тоя спорт!
ми пича не тренира за да се прави на playboy,а тренира за да е голям и силен и не го е.. за какъв го смятат
ето за това евала :) !
10.03.08
16:20
казано от RedWalker на 08.03.08, 21:03:
казано от Тютчев на 04.03.08, 21:08:
казано от RedWalker на 04.03.08, 18:24:
Няма невъзможни неща.В тоя спорт генетиката и храната са почти всичко!Напълно възможно е всичко, което е описал бика да е вярно.Мога да му пожелая само успех за напред и да поработи малко и за детайли, а не само за маса ;)
Генетиката не играе роля, играе роля единствено за това за колко време ще постигнеш дадена цел, важен е труда, упоритостта, амбицията, да преследваш целите си с хъс и ей такива работи, генетиката я остави по настрана
Мда като генетично ти е заложено, че ще си хърба... върви прави 50 ръка..Генетиката е може би главното нещо в тоя спорт!
Генетиката в повече случаи е оправдание за мързеливите. Тя може да играе важна роля в професионалния културизъм, но на любителско ниво не е от чак такова значение. А и никога не знаеш до къде стигат генетичните ти заложби, аз ако слушах “разбирачите” още щях да съм 60 кг, защото нямам ген :)
Вярно е, ако се оправдаваш с генетиката, ще си останеш хърба (или дебелак) или какъвто там се предполага да си генетично.
Навремето имах в подписа си следното:
“The heavier I lift, the more I eat, the better my genetics seem to get.”
21.03.08
11:03
Я тоя фен да пусне снимка,та да го видим!
Изглежда супер яко неговото постижение. МОже спокойно да се пробва да бутне Д.Д от трона шампион.
И аз познавам едно момче което има 48 ръка без да е вземал химия, само с много здраво ядене и тренировки!
25.09.08
11:37
казано от .::SPECNAZ::. на 25.09.08, 10:35:
И аз познавам едно момче което има 48 ръка без да е вземал химия, само с много здраво ядене и тренировки!
Браво това е похвално и напълно възможно , разбира се и с някое друго натурално суплементче ;-)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 25.09.08 11:41.
25.09.08
14:02
Я пак си мисля, че тая тема взе да става излишна и е напълно безмислено през три месеца да се спами с по един пост.
И без да акцентирам на смисъла й, нито на това, че вече веднъж е заключвана, мисля само че отдавна НЕ СТАВА за FAQ, пък и за дискусия.
Сори, Як Бик или ФЗК.... но стига толкова.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 25.09.08 14:04.