23.03.08
12:16
здравеите тренирам от 2 месеца висок сам 173 тежа 62 килограма искам да попитам дали тази програма става . Искам преди гардите и рацете да ми пораснат .Зимам протеини от 1 месец но не сам качил много.
1-ви ден:
гарди 5 упр. по 10 - 12 повторения
бицепс 4 упр. по 10-12 повторения
корем
2-ри ден почивка
3-ти ден:
граб 5 упр. по 10 - 12 повторения
трицепс 4 упр. по 10 - 12 повторения
крака
4-ти ден по4ивка
5-ти ден:
рамо 4 упр. по 10 - 12 повторения
крака
корем
6-ти и 7-ми ден почивка плс каzваите мнения
Пиши на кирилица ! Оправих ти заглавието .
Темата беше редактирана от GH0$T на 23.03.08 12:22.
23.03.08
12:47
Прекалено много упражнение за гърди и бицепс
3-4 упражнение за гърди
2-3 за бицепс
И евентуално може да намалиш повторенията на 8-10.
А как си с храненето?
ами ям много но не мога да кача килограми ако знае6 нещо по вапроса кажи от сега мерси и да те попитам кои упражнения за бицепс и гарди е наи добре да правя ?
Мнението беше редактирано от decooto на 23.03.08 13:23.
ами лежанка с щанга и с думбели , флаис , пек-дек , и едно др ама не му знам името за гарди
за бицепс сгуване с щанга с думбели от седнало положение и още две ама не ги намерих в саита и не им знам имената
казано от decooto на 23.03.08, 13:15:
ами ям много но не мога да кача килограми ако знае6 нещо по вапроса кажи от сега мерси и да те попитам кои упражнения за бицепс и гарди е наи добре да правя ?
По точно колко “много” ядеш?
Дам...стандартното непродуктивно ядене. Колко съм се мъчил да вдигна така, но без успех. Защо не си направиш един хранителен режим, който да спазваш? Сигурен съм, че ако напишеш всичките си яденете и ги сравниш с някой хранителен режим от този форум, ще установиш, че ядеш недостатъчно.
казано от decooto на 23.03.08, 16:32:
ами ям по 6 7 пьти на ден и всякакви храни смисал без някакви диети..
Всякакви храни не вършат работа, трябва да ядеш по - често от точните храни които съдържат достатъчно и качествен протеин.
ами примерно аз всеки ден ям по 2 кофички кисело мляко и яица мн ям кашкавал сирена от тези неща ям по много това добре ли е ?
казано от decooto на 23.03.08, 20:48:
ами примерно аз всеки ден ям по 2 кофички кисело мляко и яица мн ям кашкавал сирена от тези неща ям по много това добре ли е ?
Зависи, трябва да следиш протеина в храната която ядеш да е достатъчно много т.е. поне кам 30гр на ядене. Другото е храните които ядеш да са калорични щом искаш да качиш мускулна маса - това иска много калории но от правилните източници т.е. яж яйцата цели, млякото пълномаслено и т.н.