Корем

23.03.08
17:59

Казва ли са ми, че с упражненията във фитнеса само можеш да стегнеш корема. Дайте идея как да сваля малко кг от корема ( не че имам голям корем) но просто искам да махна малкото което имам. Тичането ще ми попречи ли за разтежа на другите мускули?

ГП

23.03.08
18:58

Ами да и корема е мускул като гърдите,гърба,бицепс,трицепс ...с коремните преси просто този мускул или расте (при правилни тренировки) или се “самоизяжда” при адски многото повторения които някои правят с цел изчистването му ... така че прочети из форума за корема ;)
А тичането не е подходящо в период за маса ;) въпреки че според мен всичко е в темпото ;) пробваай с вело все пак .
Успех !!!

23.03.08
19:28

хехе Гошку усети ли,че отговори на 2 еднакви въпроса на един и същи човек  :-P
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31497/

ГП

24.03.08
07:05

Ххахаха ми че въпросите са еднакви видях .... амаа изобщо не съм гледал кой пита АхаХаХаХаХА
Майко мила тея хора много ги мързи бе !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1