23.03.08
14:27
Здравейте. След почивката от фитнеса, която беше около 4 месеца свалих близо 6кг. Но лятото, в периода на качване качих много и в задника, а съм се движил постоянно. Сега искам да започна наново, така че да не стане по същият начин. Каква диета бихте ми препоръчали и каква програма? Трябва ли да правя кардио след тренировка или в отделен ден? Висок съм около 1,80 67кг(вече) 17г. Мерси предварително.
24.03.08
12:54
Не съм сигурен, че има спасение от това, но може би трябва да се примириш, че ще си малко изгъзен в профил, но пък пак е по добре отколкото да ти висят дънките като кюнци без нищо да ги запълва. Може би решение е да качиш повечко маса в гърба и да секомпенсира.
24.03.08
16:06
казано от Losta на 23.03.08, 14:27:
Здравейте. След почивката от фитнеса, която беше около 4 месеца свалих близо 6кг. Но лятото, в периода на качване качих много и в задника, а съм се движил постоянно. Сега искам да започна наново, така че да не стане по същият начин. Каква диета бихте ми препоръчали и каква програма? Трябва ли да правя кардио след тренировка или в отделен ден? Висок съм около 1,80 67кг(вече) 17г. Мерси предварително.
Ако в период на качване правиш клек,не го прави до долу,а само под правия ъгъл,който създава колянната ти става.
Когато качаш бъди умерен във въглехиртатите,явно на тялото ти не му трябва кой знае какво количество,наблегни на белтъчините за да си осигуреиш нужните калорий.
24.03.08
20:31
казано от Losta на 23.03.08, 14:27:
1,80 висок, 67 кила според мен си слабичък и не би трябвало да имаш проблеми.... А принципно задника се развива много от клека, такаче го изключи от програмата за крака, кардиото може да го правиш след тренировка, ефекта ще е най-голям, но пък за сметка на това няма да качваш толкова ММ, за това според мен най-добрия вариант за твойте кила(предполага се че си с нисък % подкожни мазнини) е 2 пъти седмично кардио със средна интензивност, около 20-25 мин сутрин след ставане на гладно да го правиш, най-много може да си позволиш един протеинов шейк(без въглехидрати) и за допълнителна стимулация Л-карнитин,едно кафе(без захар) и вит. Ц. Успех!
Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 24.03.08 20:32.
Наистина за 70кг ми е трудно да повярвам, че ти е голям задника. По-скоро другото не е достатучно напреднало.
Иначе..преден клек, полуклек, изолирани упражнения, ама не е същото..
Мнението беше редактирано от 6th на 24.03.08 20:37.
Невъзможно е да ти се отговори на въпроса тук и сега, защото трябва да се напиша роман.
Но може да потърсиш отговори в други теми и статии. Само ще вметна, че не е никак полезно, а и нормално да имаш такива вариации в телесното си регло. При тези килограми на този ръст, задника трябва да ти е най-малкия проблем.
П.П. Егати заглавието дето си го барнал... :)
26.03.08
08:12
Мерси на всички. Аз в момента не съм така. Просто като бях 74 кг. бях. Сега след като започна на ново да избегна същата грешка.