Всичко за корема

21.12.04
18:33

МАРАБА на всички :) Бих искал да ви попитам значи аз сам може би с най ПРОБЛЕМНИЯ КОРЕМ  в цяло BG www.vagabonds.sladur.com
и искам да ви питам за6тото мойте пл4ки са значи в се едно ЪГалчета нее цяла ПЛОчКА а само връХчета как мога да я направя
http://www.maximus-show.com/bg/maximus_men/spartak/spartak2_full.jpg

http://www.maximus-show.com/bg/maximus_men/jason/jason3_full.jpg

как мога да ги направа така широки и ПО ГОЛЕМИ

а да щях да забравя а тези СТРАНИчните мусколи (ПАЛАСКИТЕ) как мога да ги направя  това е за сега  :D Ще чакам отговор  :P 8)
Ще ви помоля да смените аватара си с по-малък.(120x120максимум)
Не слагайте толкова много препинателни значи.
Mr_Muskul

21.12.04
20:05

Оправи си аватара щото разширява форума .
А колко до въпроса ти има доста теми по въпроса поразрови

21.12.04
23:49

е никаде не пише как да се разсшири самият корем и как се правят тези мусколи отстрани на кръста :( няма ли да ми HELPNETE :(

22.12.04
00:41

[quote author=“vagabonds”]е никаде не пише как да се разсшири самият корем и как се правят тези мусколи отстрани на кръста :( няма ли да ми HELPNETE :(

Защо искаш да го разширяваш  :lol:  всеки се стреми към обратното (тънка талия) а ако се интересуваш за страничните мускули да ти постна някое но първо отговори ?

22.12.04
11:30

Пробвай странични наведи с тежък дъмбел, с много тежък. Веднъж седмично 5-6х8 трябва да ти свърши работа. Поздрави!

22.12.04
13:30

Ами пич това сплочките си е различно за всеки.Те се правят от сухожилия които разделят мускула на плочки.При всеки те са различни.Ако искаш да ги направиш по-големи ти трябва маса там.Трябва просто да ги тренираш с тежест,но неповече 2-3 пъти седмично.Що се отнася до “паласките” /обликвусите/ моя съвет е да не ги правиш с тежести щото много бързо растат и ще ти се раздуе талията :wink:

22.12.04
14:50

djgorgio-ASTOR
ми искам да го разсширя за6тото така с толко малки плочки е грозно :( а и на мене самия кокал на талиата ми е 6ирок
мерси martin i MIle за инфото  :P а акато правя Упражнениата трябва ли да се завъртан на ляво и на дясно :P :) ?

22.12.04
15:05

Не, не се върти, само се навеждай. Както ти каза и Миле, не повече от два - три пъти седмично.

Миле, ми нали човека точно маса иска да направи там. Явно му е нужна. Аз лично не бих си и помислил за подобна щуротия,че талията ми може да влезе в гинес :lol:

22.12.04
17:21

хахахха  :P   :D аз понеже тренирам КИК БОКС и фитнес де :)
но за кик бокса се иска ЗДРАВА КОРЕМНА ПЛОЧА аз за тва искам да го разсшира :)  :P но като гледам бая труд ще се Хвърлия  :P :wink:

22.12.04
18:49

Ами те са ми взели думите от устата с тежък дъмбел с малко повторения все едно правиш маса на другите мускули но това е за страничните мускули.За плочки трябва с тежест и МП да правиш коремна преса според мен

22.12.04
22:19

Пробвай странични наведи с тежък дъмбел, с много тежък.

Какво ще рече “наведи” ,че нещо немога да схвана?

23.12.04
00:12

djgorgio-ASTOR
МП ко 6те ре4е тва че някои понятиа не са ми ясни :P :lol:

23.12.04
00:34

[quote author=“vagabonds”]djgorgio-ASTOR
МП ко 6те ре4е тва че някои понятиа не са ми ясни :P :lol:

МП - малко повторения рекох да съкратя

23.12.04
02:11

хахахахаха  :P леле изложих се  :twisted:  абе коремо си е голема работа иначе за какво време може да стане такъв какъвто искам?

23.12.04
10:48

Упражнението се казава - странични наведи с дъмбел в едната ръка - разбирай го буквално.
МП - според мен е малко повторения
Поздрави! :)

DM

23.12.04
13:38

Това е страшно вредно упражнение, има сто варианта без думбел , които имат същото действие
Въобще избягвайте упражнения които се изпълняват с една ръка в страни, като вдиганя за рамо с една ръка , или рамо на скрипец с една ръка, правете ги или винаги с две или със свободната ръка се дръжте здраво към уреда, иначе се развалят прешлените в областта на кръста
стан

23.12.04
13:53

И аз съм чел доста за вредата от това упражнение и съм склонен да се съглася, но някои от популярните натурални треньори, залагащи преди всичко на безопасността при тренировките, горещо го препоръчват (Стюарт Мак Робърт, Кен Лайстнър и др.). Та истината е някъде по средата. Аз лично никога не съм чувствал някакви отрицателни последствия от това упражнение, като все пак, не съм целял покачване на масата във въпросната област (не съм го правил с голяма тежест). Според мен, за маса, упражнението е доста ефективно, ако пък целите са различни, наистина, има и други добри упражнения. Въпрос на избор :wink:

23.12.04
19:44

Не съм съгласен даже увеличава подвижноста и гъвкавоста то в този ред на мисли значи мъртвата тяга не трябва да се прави изобщо или гребането а и човека иска учудващо за мен да се разшири ,много от нас искат обратното

29.12.04
01:24

Айде и аз да кажа... Понеже това лято постигнах много добър релеф и здравина точно на паласките или по докторски косите коремни мускули сега ще ти кажа как: 1 Упражнение(упр): Странични коремни преси. Тоест подпираш бедрото на една пеика краката контриш в шведската стенаи торса да ти остане свободен Та правиш около 10 повторения и ако ти е леко си взимаш един дъмбел да ти тежи.... След това сменяш сраната. Мисля че това упр го има в саита на ББ-теам в раздела с корема...
2 Упр. Въртене на щанга. Това за мен си е супер ефективно но трябва да си осигуриш достатъчно място да го правиш, за да не отнесеш главата на някой :)... Упр мисля че го има пак в раздела с корема но за всеки случай: Товариш щангата като за клек тоест да ти е удобна за дигане с колкото кила искаш и смяташ че можеш, после си я слагаш на врата и започваш БАВНО да въртиш торса от талията. Една препоръка винаги слагай предпазители на лоста защото няма да ти разправям как лети 10кг диск :)))
3. Упр. Това което ти казаха колегите с дъмбела...

При мен това проработи много добре но за релеф на косите мускули а за маса ти препоръчвам като таекуондист да наблягаш главно на централния мускул....  Той е най важен защото отстарни трудно ще ти изкарат въздуха но отпред ако не е здрав 100% гаранция....
За централния прави вдигане от вис и всички останали в секцияата от корема на сайта... И за десерт гледай старите кучета в фитнеса как правят упражненията от можеш да научиш много...

29.12.04
01:45

благодаря много за инфото :)  :D :P

29.12.04
10:54

диджорджо, вредата се изразява в притискането на ребрата и гръбначните прешлени (поне така пише)

ЛСФ, упражненията, които си написал са супер, но човекът искаше маса  :D
Поздрави на всички! :)

29.12.04
15:10

Ми за маса просто да товари здраво щангата или дъмбелите и тя сама ще си доиде... :P

29.12.04
15:17

Aaa, e така си е , да  :D

29.12.04
16:49

Ако все пак иска маса в обликвуса,нека го прави на скрипеца,доста по-добре е

29.12.04
17:37

я кажи точно как става това, че се сещам само за едно упр на скрипец за корем: това като застанеш на колене пред горния скрипец със гръб към него и започваш да теглиш докато не ти се откине горната част на тялото  :D

30.12.04
11:25

Това за което говориш се казва”молитва”То не товари точно странините мускули.За да акцентиташ там ръкохватката се хваща зад главата прав и леко наведен и се навежда тялото късо на срещо положната страна.Тежеста да си е якика ,ама не ак толкова за да не се пренесе натоварването на други мускулни групи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1