Правилна ли е тази фитнес програма ???

31.03.08
10:02

Здравейте !

Съвсем наскоро се регистрирах в сайта, но пък отдавна чета инфото тук… 

Тренирам организирано фитнес от около 2-3 месеца, като преди това тренирах около 2-3 месеца тае-бо, а спортувам като цяло от около 10 години с известни прекъсвания.
Наскоро смених фитнес залата и треньорката там ми изготви фитнес програма, консултацията за която искам да направя с вас… Програмата е за изчистване , да уточня, че не гони за цел покачване на мускулна маса…

Представлява тренировки 3 пъти седмично

Първи ден : загряване, фитнес упражнения за горна част на тялото, корем, 30 мин колело/тренажор/пътека
Втори ден: почивка
Трети ден : загряване, фитнес упражнения за долна част на тялото, корем, 30 мин колело/тренажор/пътека
Четвърти ден: почивка
Пети ден : само кардио- 40 мин. пътека, корем, 20 мин. тренажор / колело
Шести и седми ден - почивка.

Притеснява ме факта, че в един тренировъчен ден се работи за цялата горна част на тялото - гърди, рамо, гръб, бицепс и трицепс, цялата долна - бедро, седалище, прасец, а един цял ден е само за кардио - 60 мин… Съмнява ме, дали не съм попаднала на някой неопитен инструктор, защото никъде до сега, а и специално в раздела за тренировъчните програми, не съм попадала на подобна схема…

Мисля да започна ето тази програма Вталяваща програма за издържливи…

Ще съм благодарна за коментари по съществуващата програма и относно избора ми за нова програма  :cheese:

П.С. Копирах си темата от Общата тема за фитнес за жени тук, щото май тук си й е мястото...Моля модовете да изтрият темата от първоначалното й място

31.03.08
10:34

Статистически погледнато 20% процента от фитнес трениращите тренират именно по програмата, която ти изготвила треньорката. Препоръчва се от много треньори (аз лично се сещам за позната, която тренира по същата програма като твоята - отново дадена от треньор) и не един или два потенциала в тренировъчните методики я препоръчват в книгите си. Тъй че няма повод за притеснения - схемата е повече от класическа и ще даде резултати.

31.03.08
11:41

Перфектна е  ;-)  Нищо й няма спокс  ;-)

31.03.08
11:55

Мерси за коментарите  :kiss:  :cheese: Тази вечер със спокойно сърце ще ида да вая долна част  :cheese:

31.03.08
11:57

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31627/
нужни ли са 2 теми за едно и сещо нещо?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1