нужна ми е малко помощ и съвет

31.03.08
11:58

здравейте на всички.както писах ми е нужна помоща ви и съвети за които благодария предварително!

тренирам от година и полвина-две 178/75kg но сега живея в италия.тука нещата са ми различни: с две думи имам нужда от нов план за тренировка.
сега ходя всеки ден без събота и неделя и тренирам по една мускулна група като вкарвам и преси през ден.
тренирам така защото нямам възможност за пълноценно възстановяване и хранене през деня.само че незнам дали е добре тази програма защото нещо не я чуствам много добре или можеби наистина не успявам да се възтоновявам-почнах я преди месец и полвина.
понеделник-гърди-горна лежанка 3x12-10-8 + една загряваща
                    средна лежанка 3x8-10
                    горен флайс    3x 10
                    кофички        3x 12

вторник-гръб-чукчета с по тесен хват 3x12-10-8 + една загряваща
              придърпване на хоризонтален скрипец с тесен хват  3x8-10
              гребане с дъмбел 3x8-10
              придъпване на вертикален скрипец с широк хват  3x 12

сряда-рамене-преси с  щанга отпред  3x12-10-8 + една загряваща
              разтваряне в страни  3x8-10
              разтваряне наклонен за задно рамо 3x8-10 + 1-2 напомпващи дърпане на кабел наведен
              трапец 3x12

четвъртък-бицепс-трицепс  сгъване с права щанга  3x12-10-8 + една загряваща
                            скотово с права( от кривата ме наболяват китките )  3x8-10
                            концентрирано с дъмбел  3x10-12
                    трицепс  изтласкване от лег с тесен хват 3x12-10-8 + една загряваща
                            разгъване на скрипец за трицепс 3x8-10
                            кик-бек на макара

петък-крака- клекове 3x10 + една загряваща
              разгъване на машина за предна част 3x10
              сгъване на машина за задна част    3x10

Имам нужда от мнението ви и съвети-Благодаря!

31.03.08
12:45

Щом тази програма не ти понася, трудно въстановяваш, избери си 3-дневен сплит или 4-дневен.http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 31.03.08 12:49.

31.03.08
13:21

казано от Стоянчо на 31.03.08, 12:45:

Щом тази програма не ти понася, трудно въстановяваш, избери си 3-дневен сплит или 4-дневен.http://www.bb-team.org/fitness/workouts/all/

мдаа  ще мина на 4 дни само се чудя дали да ги разделия на голяма и малка група в един ден или понеделник-гърди
                                                                                                      вторник-гръб
                                                                                                        сряда-почивка
                                                                                                        четвъртък-рамо
                                                                                                        петък-бицепс и триципс
тоест без крака или да ги вмъкна някяде-при рамото например

тези които видях от линка нещо не ми изнасят много.барем месото им на тез италянци дабеше по евтино  >:(

31.03.08
15:17

Както си го написал е ОК.

HE

31.03.08
17:16

Сложи краката ,като ги тренираш ще извлечеш голяма полза от тях

31.03.08
19:03

братлета смятам така да пробвам със почивка сряда събота и неделя като вмъкна краката в петък при рамената.
добре че поне рибата тон я купувам евтино  ;) пробвах тукашната извара-отврат-мазна голяма масленост ужас :) май ще си карам на тон яйца сандвечи с черен хляб и банани

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1