Изчистване

31.03.08
09:47

Здравейте, значи имам мазнинки по паласките и краката как мога да ги изчистя бързо ? Ще може ли някоя програмка като допълнителни упражнения към тази която ползвам аз и какво трябва да ям в периода на изчистване :) аз съм 1.76 висок и съм 82кг  по принцип в горната част на тялото съм изчистен но имам малко мазнинки по краката и паласките и ме дразни много незнам от други може да не се забелязва обаче мен ме дразни адски много
Помагайте ;)

Темата беше редактирана от Иван на 31.03.08 09:49.

31.03.08
12:37

Състави си хранителен режим, съобразен с целите (отслабване), прави кардио - 30 мин. сутрин на гладно или 30 мин. след силова тренировка и ЧЕТИ и ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА, защото ама хич не си си направил труда!

Най - общото -> бърза тренировка с малки почивки между сериите, кардио 30 - 40 мин. с бързо темпо, храна - много месо, риба, яйца, малко картофи, ориз, овесени ядки, никакви пици, бургери, кфс, мкдоналдс, газирано, хляб; хранене на всеки 3 часа в малка порция.
Останалото е четене и нагаждане според човека.

31.03.08
18:38

Ето това е отговора който исках Благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1