Отслабване чрез качване на стълби

ST

01.04.08
16:11

Добър ден. от извесно време се занимавам с фитнес, когато почнах бях 95 килограма само телесна маса а сега съм 90 но пак имам доста мазнини(корем, гърди, крака, задник, паласки абе на всякаде имам). На 17г, висок съм 175см и искам да смъкна още 10-12 кг. Не мога да ходя на фитнес толкова често и редовно както ми се иска и заради това тренирам в нас. Имам на разположение стъпала на 8 етажна сграда. Трудно спазвам хранителни режими обаче. Кажете ми как да отслабна максимално бързо, качването на стълби ще ми свърши ли работа и какви други упражнения мога да правя в нас за бързо отслабване.  Благорадя предварително.

Какво за теб е максимално бързо без да може да спазваш хранителен режим и без да тренираш.

01.04.08
17:08

стълбите са си супер кардио упражнение, но дали няма да се усъмнят в стабилната ти психика съседите ако те видят да навърташ обиколки нагоре и надолу

иначе аз асансьор не ползвам от близо една година (въпреки че си плащам таксата за входа ;) ) ....качвам си стълбите до 6тия етаж и се чувствам прекрасно като стигна горе....плюс това избягваш риска да закъсаш в асансьора

01.04.08
19:06

Здр ppl :)
Не искам да пускам нова тема, та реших тук да питам: На някой да му се тича (или да тича) в Южния парк :) :) :) , че си търся компания... сериозна компания! Тъпо ми е сама :(

Мнението беше редактирано от Elitsa на 01.04.08 19:10.

Качването на стълби е перфектно. При сериозната му “употреба” може да усетиш кофти болки в колената да знаеш.
Оправи малко диетата, действай стълбите и ще е добре.

03.04.08
20:51

Залагай си на кардио тренировките.Гледаи да се предържаш към НВД, а ако си решил да подпукваш добавки Л-Карнитина е подходящ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1