02.04.08
12:58
в период на изчистване съм..на нвд съм с кардио 3-4 пъти седмично след тренировка. та въпроса ми е как да правя повторенията - с повече килограми и по-малко повторения или с по-малко килограми и повече повторения??? прочетах поне 5 различни мнения по тоз въпрос...благодаря предварително :coolsmile:
Топенето не зависи от повторенията, а от храната, която приемаш. Прави си НВД-то стриктно, прави кардио и ще постигнеш ефекта.
02.04.08
14:09
много ясно,че с по-малка тежест и повече повторения, но все пак не забравяй,че тренираш при отрицателен калориен баланс...ако диетата ти е както трябва де :) и.. абе внимавай да не претренираш
казано от vencibs на 02.04.08, 14:09:
много ясно,че с по-малка тежест и повече повторения, но все пак не забравяй,че тренираш при отрицателен калориен баланс...ако диетата ти е както трябва де :) и.. абе внимавай да не претренираш
Защо трябва да е с малка тежест и повече повторения?
03.04.08
09:26
мини на мин. въглехидрати и си тренирай по старата схема за маса (повече кг и по малко повт) :) и сигурно ще разбереш
казано от Стоянчо на 02.04.08, 14:27:
казано от vencibs на 02.04.08, 14:09:
Защо трябва да е с малка тежест и повече повторения?
Според мен, защото си на отрицателн калориен баланс и няма как да вдигаш същите кг както при положителен, а и така ставите не се натоварват толкова (не може през цялата година да вдигаш постоянно тежко, рано или късно започват да те болят ставите).
03.04.08
10:32
Аз никога не съм харесвал това мнение ” За маса мн кг и малко повторения и за релеф малко кг. с мн повторения” за мен това нее вярно .Си4ко е до кардиото и режима,затова според мен прави си ги така 4е да вкара6 крав е мускулите.
казано от vencibs на 03.04.08, 09:26:
мини на мин. въглехидрати и си тренирай по старата схема за маса (повече кг и по малко повт) :) и сигурно ще разбереш
Не, явно няма да разбера, защото в момента въглехидратите са ми на минимум, а програмата НЕ съм си я променял.