31.03.08
09:26
Здравейте !
Съвсем наскоро се регистрирах в сайта, но пък отдавна чета инфото тук... :)
Тренирам организирано фитнес от около 2-3 месеца, като преди това тренирах около 2-3 месеца тае-бо, а спортувам като цяло от около 10 години с известни прекъсвания.
Наскоро смених фитнес залата и треньорката там ми изготви фитнес програма, консултацията за която искам да направя с вас... Програмата е за изчистване , да уточня, че не гони за цел покачване на мускулна маса...
Представлява тренировки 3 пъти седмично
Първи ден : загряване, фитнес упражнения за горна част на тялото, корем, 30 мин колело/тренажор/пътека
Втори ден: почивка
Трети ден : загряване, фитнес упражнения за долна част на тялото, корем, 30 мин колело/тренажор/пътека
Четвърти ден: почивка
Пети ден : само кардио- 40 мин. пътека, корем, 20 мин. тренажор / колело
Шести и седми ден - почивка.
Притеснява ме факта, че в един тренировъчен ден се работи за цялата горна част на тялото - гърди, рамо, гръб, бицепс и трицепс, цялата долна - бедро, седалище, прасец, а един цял ден е само за кардио - 60 мин... Съмнява ме, дали не съм попаднала на някой неопитен инструктор, защото никъде до сега, а и специално в раздела за тренировъчните програми, не съм попадала на подобна схема...
Мисля да започна ето тази програма Вталяваща програма за издържливи...
Ще съм благодарна за коментари по съществуващата програма и относно избора ми за нова програма :cheese:
31.03.08
11:47
Програмата е ОК.
31.03.08
20:55
Програмата е добра.Особенно за сваляне и стягане като цяло,заради стабилното кардио.
аве стандартна работа, лично аз ако бях на твое място не бих се занимавал с нея. Още повече, че имаш достъп по информация. Не виждам за какво може да ти е треньор, ако нямаш инфо или в някакво плато ок, но това което ще правиш сама ще те кара тя. Защо не почетеш и си направиш нещо свое, което с вр-то да развиваш?