04.04.08
08:11
ЗДравейте,мн съм отчаяна:( търся съвет да ми кажете как най-бързо мога да почна да свалям обиколки на бедрата защото много напълнях висока сам 172 и тежа 54кг.В момента правя всеки ден кардио и пия кленбутерол.Моля кажете нещо ефективно моля ви -съвет как да тренирам всеки ден ли и какви хап4ета да взимам.Благодаря!
1) Не пий кленбутерол
2) Замисли се върху храненето си
3) Тренировката с тежести трябва да е приоритетна пред кардиото, а самото кардио - средно- или (по-добре) високоинтензивно и не ежедневно
4) Имам чуството, че си самовнушаваш някои неща - високо момиче си, а килата ти са ок като цифра - значи просто трябва да се поработи върху развитие на мускулатурата, за да изглеждаш по-стегната
5) Не гони срокове, търси качество
Успех!
Напълно съм съгласен с G33K и на тоя ръст и тези кг не мисля, че имаш кой знае какво да сваляш :)
04.04.08
10:43
Това с цифрите е относително. Може да е слаба и мека (пухкава), което е най-кофти варианта.
04.04.08
13:07
казано от tbby на 04.04.08, 10:43:
Това с цифрите е относително. Може да е слаба и мека (пухкава), което е най-кофти варианта.
Така като го каза,аз едно стегнато момиче не познавам...Заформени ок,но чак пък стегнати...Е може би само онези,които се занимават активно със спорт,но те се броят на пръсти.80% имат малки и меки ръчички.