06.04.08
10:37
Значи преди да почна на тренирам бях 56 килограма много бях ослабнал през тези 2 месеца и половина вече правя 3 ти месец станах 65 килограма без никакви добавки.Та вапроса ми е следния.Аз имам малка талия по в таза и бедрата сам широк.Нали за да кача килограми трябва да ям много но проблема ми е че като ям много качвам ок е сичко :) но качвам и в бедрата и в таза.Ако взема да правя кардио или да карам колело в фитнеса няма да свалям само в бедрата и таза а и в цялото тяло горе.Аз несам толкова маршев имам си коремче така ;) не е голямо надуто еми леко като седна се свива като гасеница но е малко гардите са ми дубре оформени но имам още да ги оформям за 3 месеца нестава знам :).Та какво да правя за да не стават толкова големи краката и таза.Преди да почна да тренирам ми бяха 52-53 бедрата сега са ми 55-56 на 15 години сам 172 сам висок а таза ми беше 90-92 сега ми е 95-96 нормално ли е горе в раменете сам 113 някаде талията ми е 76-78.Та добре ли е.За крака правя 2 пати в седмицата задно бредро разгаване с леки килограми по 25-30 пати пу 3 -4 сери и така и за отпред.И лег преса правя само 1 пат в седмицата 2 серии почти без килограми по 30 повторения.И като на хипертензиите има 2 уреда за тях.Аз правя на този не му знам името сега ще обесня.Значи лягаш на него се едно си легнал по корем само че си в ваздуха краката ти са хванати и краста е на долу и така се дигам и осещам как се стяга таза и задните бедра това правя за таз и за задни бедра.И какво мислите :).Благодаря предварително.
06.04.08
13:16
Би трябвало да ти е цел растежа на краката,а не да го избягваш.55-56 бедро си е баш’ малко.Това крак ли е? Тренирай го още по-тежко. ;)
Нормално е тялото ти да расте като порастваш.Ти как се виждаш на 20-25-30 години?С крака на 8 годишно лапенце?Не се страхувай от големи бедра.
Корема ти е направо смешен,моя ако го видиш кво шкембе е.Моята гордост. :-)
В заключение: Слаб си.Тренирай без притеснения.Тренирай тежко,не се ограничавай в яденето.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 06.04.08 13:16.
06.04.08
15:02
Благодаря ти много :) много ме успокои сериозно :) значи ще си продалжавам в саштия дух ;).Мерси още веднаж.