Как да постъпя ?

06.04.08
20:52

Здравейте. Искам да попитам как да постъпя . На 15 години съм , 80 кг, 176 см. От няколко седмици ходя на фитнес и целта ми е да сваля малко килограми и да натрупам мускули. Инструкторът ми каза , че не мове и двете едновременно . И сега незнам първо да натрупам мускули или първо да сваля килограми? Ще ви помоля за съвет и незнам мове трябва и някакви добавки да взимам.

TI

06.04.08
20:58

Това си е до предпочитание. Ако те кефи да си як тогава почвай масата. Ако искаш релеф прави кардио. Е нали това само ако не си много дебел тогава по-добре започни с сваляне.

06.04.08
21:05

казано от Klastrinov на 06.04.08, 20:52:

Инструкторът ми каза , че не мове и двете едновременно . И сега незнам първо да натрупам мускули или първо да сваля килограми?

Почни да тренираш сериозно и да се храниш качествено и ще качваш мускули, докто мазнините ти намаляват.

07.04.08
14:02

Към мнението на Петко К, ще те посъветвам да прочетеш статиите, отнасящи се до храненето в сайта.

13.04.08
10:21

е не съм много дебел, ама има какво да се сваля  :) . Мерси за вниманието .

13.04.08
11:31

И аз съм подобен случай 14г 179см 70кг нямам много за сваляне. Сега наблягам на качване на маса. Ям пиле, яйца, извара вечер, салата, сутрин мюсли. Тва е общо взето трябва да се лишаваш от сладко газирано и алкохол (въпреки че лятото бирата е неустоима). Аз оттделно ходя на тренировки на боен спорт и отделно си правя кардио вкъщо по 40-50 мин на кростренажора ми. И въпреки това не се уморявам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1