07.04.08
18:20
Здравейте отново ! Искам да попитам каква комбинация можете да ми препоръчате от добавки от USA (без протеин), понеже след седмица един познат ще ми праща пратка. Хем по-тънко за около 125$ хем може да е нещо което го нямаме тук ;) Доставката няма да я плащам аз, а пича от USA :) Мислих си за някаква комбинцаия на БСН, но тях си ги имаме и тук...така че давайте предложения всякакви, ще съм благодарен. Ще се пазарува от http://www.bodybuilding.com, просто мисля че цените при тях са добри. Благодаря предварително.
Не си казал за какво:
- покачване на ММ
- топене на мазини
Избирай таблетни форми, че са по-малки като обем.
Извинявам се че съм забравил да спомена най-важното, за покачване на ММ ще е, без прохормони на 19 съм все пак ;) . Има ли проблем примерно 3-4 анимъл пака да се доставят до БГ ? Досега съставих два пака :
BSN: Nitrix & Cellmass & No-Explode
Universal: Animal Stack & M-stack & Pump
Може да е и стандартна комбинация креатин, глутамин, таурин, амино, бцаа... Знам ли... То в този сайт има толкова добавки, че свят ми се завъртя. Пък и не съм запознат чак толкова, има хора от форума, които дори са опитвали много от продуктите и затова искам тяхното мнение.
07.04.08
21:01
Аз ако съм на тебе, ще си взема две кутии Animal Test, две кутии Pump и една кутия M-Stak и забравям за други продукти ;)
Test - Седмица 1-6 вкл
Pump - Седмица 1-8 вкл
M-Stak - Седмица 7-9вкл
После правиш една почивка от всякакви добавки (изключае протеин, ако ползваш де).
Ами аз съм на 19г тоя Тест, малко нещо не ми се връзва ?!? Ще има ли ефект и да не ми се отрази зле на здравето тоя ТЕСТ, защото все още съм само на 19 ?
08.04.08
08:23
казано от Vlado89 на 08.04.08, 07:59:
Ами аз съм на 19г тоя Тест, малко нещо не ми се връзва ?!? Ще има ли ефект и да не ми се отрази зле на здравето тоя ТЕСТ, защото все още съм само на 19 ?
Не видях, че си на 19 :)
Вземи си 2 опаковки Pump, комбинирай ги с Pak. Тоя новия Animal Omega също изглежда интересно.
08.04.08
08:23
казано от Vlado89 на 07.04.08, 18:58:
Извинявам се че съм забравил да спомена най-важното, за покачване на ММ ще е, без прохормони на 19 съм все пак ;) . Има ли проблем примерно 3-4 анимъл пака да се доставят до БГ ? Досега съставих два пака :
BSN: Nitrix & Cellmass & No-Explode
Universal: Animal Stack & M-stack & Pump
Може да е и стандартна комбинация креатин, глутамин, таурин, амино, бцаа... Знам ли... То в този сайт има толкова добавки, че свят ми се завъртя. Пък и не съм запознат чак толкова, има хора от форума, които дори са опитвали много от продуктите и затова искам тяхното мнение.
Прав си че може да се загубиш в добавките в подобни сайтове, но категориите в които попадат не са много и в тях продуктите имат съвсем малки разлики. На един развит пазар качестовото се определя от цената. Като се абстрахирам, че имам нещо общо с БСН, пак бих се спрял на тях. Само че попитай за новите версии. И в трите продукта има промени и то не само в креатиновата матрица. Така ако се сдобиеш с тях, ще имаш нещо, което не се намира в БГ. Поне още месец и половина-два.
Anabolic X-Factor идва доста по-евтино от този е България, ако не е обмитен. На фактурата ти е добре да пише по-ниска стойност - 30-40$
08.04.08
11:36
казано от piNky на 08.04.08, 08:44:
Anabolic X-Factor идва доста по-евтино от този е България, ако не е обмитен. На фактурата ти е добре да пише по-ниска стойност - 30-40$
За X-factora му е рано още. Ако все пак е решил да взима нещо с арахидонова киселина, моето мнение е, че би било по-удачно да се спре на Animal Test или Gaspari Halodrol Liquidgels.
Благодаря за отговорите, но не мисля да вземам нито Тест-а нито Х-фактора. Ранно ми е още. Мисля ще с по-леки добавки мога да измъкна още от тялото си, преди да почна да вземам хардкор добавки ;) Та засега съм се спрял на Анимъл Пъмп, Стак и М-Стак, Пак си имам вече ;) Въпросът ми е, да ли трите пака + амино ще си минат без проблем през митниците и т.н., не мисля че пакета ще е кой знае колко голям ?
08.04.08
21:30
казано от Владимир8507 на 08.04.08, 11:36:
За X-factora му е рано още. Ако все пак е решил да взима нещо с арахидонова киселина, моето мнение е, че би било по-удачно да се спре на Animal Test или Gaspari Halodrol Liquidgels.
Ама, че изказване. Не бил готов за X-Factor, а му препоръча Halodrol. Няма готов, не готов за X-Factor. Там няма възрастова граница. Бебетата взимат АА, та той не бил готов. Вече за халодрол не всеки е готов. Там се препоръчва да си над 21!
09.04.08
10:15
казано от Даниел - Трибоеца на 08.04.08, 21:30:
казано от Владимир8507 на 08.04.08, 11:36:
Ама, че изказване. Не бил готов за X-Factor, а му препоръча Halodrol. Няма готов, не готов за X-Factor. Там няма възрастова граница. Бебетата взимат АА, та той не бил готов. Вече за халодрол не всеки е готов. Там се препоръчва да си над 21!
Тебе или те мързи да четеш внимателно или ти е кеф да се заяждаш. Изрично написах, “АКО ВСЕ ПАК Е РЕШИЛ ДА ВЗИМА НЕЩО С АРАХИДОНОВА КИСЕЛИНА”, да се насочи към test или halodrol LG, поради простата причина, че там освен AA има и други съставки! А това за бебетата го оставям без коментар...
09.04.08
10:27
Нещо се бъркаш, че съм се заяждал. Поясних едно твое грешно изказване, което щеше да вкара в беля потребител на 19 години, затова може да ти се е сторило, че съм по-рязък! Точно halodrol Liquigels не е за него, поради точно другите съставки, които има вътре.
Относно бебетата, вземи проучи нещата преди да ги оставяш без коментар. AA се използва в много формули на детски/бебешки храни.
Моля, не оставайте с грешно впечатление, че съм се заяждал и др. Не съм тук да се заяждам, а да пояснявам и да отговарям на въпроси за продукти, които се внасят от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД. Понякога може да съм по рязък, но това е в случай, които касаят здравето на потребителите и в случай, които накърняват нашата репутация.
Поздрави и се извонявам ако има обидени.
NO bad feelings.
Относно въпроса, дали можеш да взимаш X-Factor - да, можеш няма никакър проблем. HL не е още за теб!
Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.04.08 10:35.
Благодаря Ви за конкретния отговор. Това исках да знам мога ли да го вземам или не. Доколкото знам, обаче са нужни две опаквовки от Х фактора за един цикъл, така ли е ?
09.04.08
14:21
Правилно знаеш.