Добавки от USA !

07.04.08
18:20

Здравейте отново ! Искам да попитам каква комбинация можете да ми препоръчате от добавки от USA (без протеин), понеже след седмица един познат ще ми праща пратка. Хем по-тънко за около 125$ хем може да е нещо което го нямаме тук ;) Доставката няма да я плащам аз, а пича от USA :) Мислих си за някаква комбинцаия на БСН, но тях си ги имаме и тук...така че давайте предложения всякакви, ще съм благодарен. Ще се пазарува от http://www.bodybuilding.com, просто мисля че цените при тях са добри. Благодаря предварително.

07.04.08
18:35

Не си казал за какво:
- покачване на ММ
- топене на мазини

Избирай таблетни форми, че са по-малки като обем.

07.04.08
18:58

Извинявам се че съм забравил да спомена най-важното, за покачване на ММ ще е, без прохормони на 19 съм все пак ;) .  Има ли проблем примерно 3-4 анимъл пака да се доставят до БГ ? Досега съставих два пака :
BSN: Nitrix & Cellmass & No-Explode
Universal: Animal Stack & M-stack & Pump
Може да е и стандартна комбинация креатин, глутамин, таурин, амино, бцаа... Знам ли... То в този сайт има толкова добавки, че свят ми се завъртя. Пък и не съм запознат чак толкова, има хора от форума, които дори са опитвали много от продуктите и затова искам тяхното мнение.

07.04.08
21:01

Аз ако съм на тебе, ще си взема две кутии Animal Test, две кутии Pump и една кутия M-Stak и забравям за други продукти ;)

Test - Седмица 1-6 вкл
Pump - Седмица 1-8 вкл
M-Stak - Седмица 7-9вкл

После правиш една почивка от всякакви добавки (изключае протеин, ако ползваш де).

08.04.08
07:59

Ами аз съм на 19г тоя Тест, малко нещо не ми се връзва ?!? Ще има ли ефект и да не ми се отрази зле на здравето тоя ТЕСТ, защото все още съм само на 19 ?

08.04.08
08:20

2 опаковки пъмп за тази възраст.

08.04.08
08:23

казано от Vlado89 на 08.04.08, 07:59:

Ами аз съм на 19г тоя Тест, малко нещо не ми се връзва ?!? Ще има ли ефект и да не ми се отрази зле на здравето тоя ТЕСТ, защото все още съм само на 19 ?

Не видях, че си на 19 :)

Вземи си 2 опаковки Pump, комбинирай ги с Pak. Тоя новия Animal Omega също изглежда интересно.

ВИ

08.04.08
08:23

казано от Vlado89 на 07.04.08, 18:58:

Извинявам се че съм забравил да спомена най-важното, за покачване на ММ ще е, без прохормони на 19 съм все пак ;) .  Има ли проблем примерно 3-4 анимъл пака да се доставят до БГ ? Досега съставих два пака :
BSN: Nitrix & Cellmass & No-Explode
Universal: Animal Stack & M-stack & Pump
Може да е и стандартна комбинация креатин, глутамин, таурин, амино, бцаа... Знам ли... То в този сайт има толкова добавки, че свят ми се завъртя. Пък и не съм запознат чак толкова, има хора от форума, които дори са опитвали много от продуктите и затова искам тяхното мнение.

Прав си че може да се загубиш в добавките в подобни сайтове, но категориите в които попадат не са много и в тях продуктите имат съвсем малки разлики. На един развит пазар качестовото се определя от цената. Като се абстрахирам, че имам нещо общо с БСН, пак бих се спрял на тях. Само че попитай за новите версии. И в трите продукта има промени и то не само в креатиновата матрица. Така ако се сдобиеш с тях, ще имаш нещо, което не се намира в БГ. Поне още месец и половина-два.

08.04.08
08:44

Anabolic X-Factor идва доста по-евтино от този е България, ако не е обмитен. На фактурата ти е добре да пише по-ниска стойност - 30-40$

08.04.08
11:36

казано от piNky на 08.04.08, 08:44:

Anabolic X-Factor идва доста по-евтино от този е България, ако не е обмитен. На фактурата ти е добре да пише по-ниска стойност - 30-40$

За X-factora му е рано още. Ако все пак е решил да взима нещо с арахидонова киселина, моето мнение е, че би било по-удачно да се спре на Animal Test или Gaspari Halodrol Liquidgels.

08.04.08
12:56

Благодаря за отговорите, но не мисля да вземам нито Тест-а нито Х-фактора. Ранно ми е още. Мисля ще с по-леки добавки мога да измъкна още от тялото си, преди да почна да вземам хардкор добавки ;) Та засега съм се спрял на Анимъл Пъмп, Стак и М-Стак, Пак си имам вече ;) Въпросът ми е, да ли трите пака + амино ще си минат без проблем през митниците и т.н., не мисля че пакета ще е кой знае колко голям ?

Д-

08.04.08
21:30

казано от Владимир8507 на 08.04.08, 11:36:

За X-factora му е рано още. Ако все пак е решил да взима нещо с арахидонова киселина, моето мнение е, че би било по-удачно да се спре на Animal Test или Gaspari Halodrol Liquidgels.

Ама, че изказване. Не бил готов за X-Factor, а му препоръча Halodrol. Няма готов, не готов за X-Factor. Там няма възрастова граница. Бебетата взимат АА, та той не бил готов. Вече за халодрол не всеки е готов. Там се препоръчва да си над 21!

08.04.08
21:53

В Halodrol не се ли съдържаше DHEA?

09.04.08
07:15

Значи няма проблеми да вземам X-Factor, питам от любопитство ? ;)

09.04.08
10:15

казано от Даниел - Трибоеца на 08.04.08, 21:30:

казано от Владимир8507 на 08.04.08, 11:36:

Ама, че изказване. Не бил готов за X-Factor, а му препоръча Halodrol. Няма готов, не готов за X-Factor. Там няма възрастова граница. Бебетата взимат АА, та той не бил готов. Вече за халодрол не всеки е готов. Там се препоръчва да си над 21!

Тебе или те мързи да четеш внимателно или ти е кеф да се заяждаш. Изрично написах, “АКО ВСЕ ПАК Е РЕШИЛ ДА ВЗИМА НЕЩО С АРАХИДОНОВА КИСЕЛИНА”, да се насочи към test или halodrol LG, поради простата причина, че там освен AA има и други съставки! А това за бебетата го оставям без коментар...

Д-

09.04.08
10:27

Нещо се бъркаш, че съм се заяждал. Поясних едно твое грешно изказване, което щеше да вкара в беля потребител на 19 години, затова може да ти се е сторило, че съм по-рязък! Точно halodrol Liquigels не е за него, поради точно другите съставки, които има вътре.

Относно бебетата, вземи проучи нещата преди да ги оставяш без коментар. AA се използва в много формули на детски/бебешки храни.

Моля, не оставайте с грешно впечатление, че съм се заяждал и др.  Не съм тук да се заяждам, а да пояснявам и да отговарям на въпроси за продукти, които се внасят от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД. Понякога може да съм по рязък, но това е в случай, които касаят здравето на потребителите и в случай, които накърняват нашата репутация.

Поздрави и се извонявам ако има обидени.

NO bad feelings.

Относно въпроса, дали можеш да взимаш X-Factor - да, можеш няма никакър проблем. HL не е още за теб!

Мнението беше редактирано от Даниел - Трибоеца на 09.04.08 10:35.

09.04.08
11:54

Благодаря Ви за конкретния отговор. Това исках да знам мога ли да го вземам или не. Доколкото знам, обаче са нужни две опаквовки от Х фактора за един цикъл, така ли е ?

09.04.08
14:21

Правилно знаеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1