Въпрос За ръце

Здравейте,на 17г.съм 78-80 кг 176см Стаж, около 5 месеца (с прекъсвания).Проблема е,че ръцете ми изостават спрямо гърдите и гърба.Веднъж в седмицата тренирам бицепс (3 упражнения,с гърди)-, и веднъж трицепс (2 упражнения, с гръб) Ако можете да ми дадете съвет за покачване на маса в ръцете,ще съм благодарен.

Тренирай ги на суперсерии.

AL

08.04.08
07:02

Опитаи да ги тренираш в отделен ден.

Прави ги в отделен ден. Но често срещана структура е големи гърди - малки раце и обратното такаче трябва да им обърнеш наистина голямо внимание и да се въстановяваш качествено(хубав хран. режим, хубави добавки и добра почивка)

08.04.08
08:06

Добавям към горните мнения -  прави 3 упражнения за трицепса.

08.04.08
09:08

Разбери кои упражнения в/у кои “глави” акцентират и гледай да включваш упражнения за всяка.

08.04.08
16:47

Тренирай го с гърдите на 2 упражнения, едното от които задължително да е кофички или френско (препоръчвам това).Сериите да са по 4 на упражнение и да са тежки над 6-8 повторения не скачай при свободните тежести, а на скрипец и до 10.

Аз мисля, че по-добре е да не объркваме момчето със савети какви упражнения да използва, това е безмислено, при всеки е различно той сам трябва да се вслуша в тялото си, помпаш ли се, усещаш ли натоварване в точната зона от дадено упражнение значи мусколът ще расте, няма ли ги тези фактори дори “най-якото” упражнение няма да ти помогне. Аз те съветвам: наблегни на техниката, вслушай се в тялото си и задължително ръцете да са в отделен ден в който тренираш само тях!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1