09.04.08
13:47
Значи преди година и 2 месеца спрях с леката атлетика ( имах много добро тяло тогава ) но поради много сериозна контузия в областта на гръбначния стълб прекратих с тренировките, а и лекарите изрично многократно ме предопредиха да не започвам пак ако не искам да си навредя до максималното в тази област.
И така вече 1 година да речем не тренирам, просто ми е забранено всякакво натоварване.
Но миналата седмица ходиш на преглед и понеже тялото ми стана отвратително, доктора ми каза че мога за започна с леки тренировки колкото за стягане.
Значи много съм надал във краката и областта на дупето, корема ми е що горе добре.
Та значи сега се реших да започвам с леките тренировки колкото да си поопавя талото.
Имам следния въпрос:
Значи може ли да ми напишете програма, която да включва: тичане - за съжаление не ми е разрешено повече от 4км. да тичам, скачане на въже, каране на колело и коремни преси.
Ще тренирам в домашни условия, защото трябва да забравя за фитнеса и вдигането и затова ако може програма само с тези 4 неща по-горе :}
И искам да попитам докато тренирам по-добре ли ще е да си умотавам краката (баджаците с наилон или фолио).
Мерси предварително :)
Според мен опитай плуване.
Както и това, че си си прецакал тялото вероятно и повлияно и от храненето ти, така че не вини само липсата на физическо натоварване, въпреки, че то е основното.
Това за фолиото ще даде незначителен ефект, не си струва да се занимаваш.
Мнението беше редактирано от tpd на 09.04.08 14:34.