Въпрос за програма - сложна е ситуацията при мене :(

RE

09.04.08
13:47

Значи преди година и 2 месеца спрях с леката атлетика ( имах много добро тяло тогава ) но поради много сериозна контузия в областта на гръбначния стълб прекратих с тренировките, а и лекарите изрично многократно ме предопредиха да не започвам пак ако не искам да си навредя до максималното в тази област.

И така вече 1 година да речем не тренирам, просто ми е забранено всякакво натоварване.
Но миналата седмица ходиш на преглед и понеже тялото ми стана отвратително, доктора ми каза че мога за започна с леки тренировки колкото за стягане.

Значи много съм надал във краката и областта на дупето, корема ми е що горе добре.

Та значи сега се реших да започвам с леките тренировки колкото да си поопавя талото.

Имам следния въпрос:

Значи може ли да ми напишете програма, която да включва: тичане - за съжаление не ми е разрешено повече от 4км. да тичам, скачане на въже, каране на колело и коремни преси.

Ще тренирам в домашни условия, защото трябва да забравя за фитнеса и вдигането и затова ако може програма само с тези 4 неща по-горе :}

И искам да попитам докато тренирам по-добре ли ще е да си умотавам краката (баджаците с наилон или фолио).

Мерси предварително :)

09.04.08
14:33

Според мен опитай плуване.

Както и това, че си си прецакал тялото вероятно и повлияно и от храненето ти, така че не вини само липсата на физическо натоварване, въпреки, че то е основното.

Това за фолиото ще даде незначителен ефект, не си струва да се занимаваш.

Мнението беше редактирано от tpd на 09.04.08 14:34.

09.04.08
14:54

Плуването е супер. А и не вярвам да ти навреди на кръста, дори може да помогне, но все пак се посъветвай с лекар.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1