08.04.08
13:10
Здравейте, на 22 год съм 178, 73кг тренирам от 3 години, но с големи прекъсвания. Много трудно качвам кг. , проблема ми е, че нямям възможност за качествено хранене. Значи реших 1 месец пробно всеки ден да ходя в парка да правя кофички и набирания по час-час и 30 мин. и след това по 2-3 км бягане. Искам да видя как ще ми се отрази. Какво бихте ме посъветвали, някой пробвал ли е този тип тренировка и дали да не разделя кофичките от набираниятя. Днес кофички примерно и лицеви опори, утре набирания, коремни. И всеки ден по 100-150 коремни преси и тичане. Желанието ми е да сваля 1-2 см мазнини по корема, ако мога да изкарам пресата. А също и да кача 2-3 кг в гърдите, ръцете гърба. 1-2 пъти ще ходя и на фитнес за тези групи мускули, които не се натоварват достатъчно - рамене, трапец и др. Дайте някакви напътствия или споделете за вашия опит от подобен тип тренировки (като в казармата :))
08.04.08
19:49
А не мислиш ли че е по-добре да тренираш всичките мускулни групи в фитнеса вдесто да ходиш на лостове? Това се беше направо отговора ми. %-P
Аз си ходя на фитнес, но искам малко да разнообразя. Пък до фитнеса все с кола ходя и ме мързи да тичам, а трябва и малко издръжливост освен експлозивна сила. Един приятел за 3 месеца само от кофички направи ебати гърдите. Та затова искам малко да мина на базови упражнения пък ще видим какво ще излезе.
10.04.08
17:50
Аз също някога правех само кофи по цел ден, ама нищо особено. Готино е. Растат гърдите, но до едно положение после ми беха мн лесни. Можех да правя по 40 когато си поискам. Иначе казваха, че имам добри гърди, но за мене не бяха баш добре. Сега с щангите е истината. Може да правиш кофи като част от тренировката ти за гърди. За набиранията немога да ти кажа, защото не съм бил много запален по тях. Дано ме разбереш, какво искам да те посъветвам.