Моята Днешна Тренировка за рамо?

28.12.04
18:07

Даите мнение за тренировката ми,но преди да я предоставя искам да споделя че правя РАМО 26 часа след тренировка гарди.
На Smit машина тилно изтласкване на лост
1 сер. 15 пов 50 кг
2 сер. 12 пов 60 кг
3 сер. 12 пов 70 кг
4 сер.  8 пов 80 кг

Хеликоптер захват равен на ширината на рамения пояс
1 сер. 15 пов 30 кг
2 сер. 15 пов 40 кг
3 сер. 12 пов 50 кг
4 сер.  8 пов 55 кг

Разтваряне с Дамбели в страни:
2 сер с 16 кг Дамбел и
2 сер с 18 кг—серия по 12 пов

О стоеж вдигане с дамбели напред с испаната рака за предна част
2 сер с 14 кг дамбел и
2 сер с 16 кг дамбел———серия по 12 пов

придарпване на лост зад краста за задна част
1-ва сер.15 пов 20 кг
2-ра сер.15 пов 35 кг
3-та сер.12 пов 45 кг
4-та сер.8 пов 55 кг

После корем преси малко оправане на паласки .
Ядене след тренировка 330 гр месо свинско на скара и 2 ф хляб

28.12.04
18:33

Самоубийство може би :D (шегувам се). И все пак 26 часа след гърдите не му ли е рано на рамото? А и разтварянията: с каква цел се правят? Това мога да вметна, без да имам инфо за стаж, цялоста програма, цели, предишна програма. А и тежестта при описаните серии каква е спрямо максимума? Иначе ми се вижда доста добра програмата за напреднал
Поздрави! :)

28.12.04
18:47

наи високата тежест от дадените за лостовете е  20 кг под максимума а за дамбелите 10, за рамо(само)но и за двете е приблизително,горе долу,несам си првил експерименти.Засега ниамам цел бласкам,профилактика.А на тази програма и др мускулни групи чиато програма е подобна по натоварване ще им слагам диета по точно режим за изчистване на подкожен пустиняк.

29.12.04
01:16

Дай стажа си точните кг че от това [quote author=“ledenia”]високата тежест от дадените за лостовете е 20 кг под максимума а за дамбелите 10, за рамо(само)

нищо не се разбира

29.12.04
10:20

Тежичка ми се вижда програмата в такъв случай. Ако целта е сепарация и релеф е добре, но внимавай за претрениране. Следи внимателно как ти се отразява програмата,а и е добре да посмалиш тежестите. Ще има добър ефект мисля.
Поздрави! :)

29.12.04
11:46

Програмата според мене не е чак толкова лоша,но при условие,че тренираш рамото в отделен ден само него и поне 48 часа след гърдите.Един съвет от мене внимавай с последното упражнение защото товари страшно кръста,а при него може бързо да се стигне до по-големи тежести.Все пак не знам на какъв стаж си все пак де.

ВН

29.12.04
12:06

20 серии за рамо???  :shock:

Да, и на мен на сериозно претрениране ми мирише. Силен според мен акцент върху предна и задна част. Пък и никога не съм имал разбиране към тренирането на рамо в отделен ден, освен ако тренировките не са поне 5, да не кажа 6 пъти седмично, но пък човек с такъв стаж едва ли ще има нужда от моя съвет....

29.12.04
13:47

от 4 години половина тренирам.118 кг,рака 49 и половина.градна обиколка 137.по горе ме питахте каква ми е целта,казах че нямам,не е така целта ми е чист релеф.единствения ми проблем засега е че немога да чистя.Иначе просто осках да споделите вашето мнение с мен относно тренировката ми.

ВН

29.12.04
23:09

Значи да разбираме, че специализираш “делтите”? В смисъл изостанали са ти спрямо другите мускулни групи и са ти приоритет или? Как тренираш за другите мускулни групи?

30.12.04
01:05

значи в другите мускулни групи обращам внимание на всеки детаил,напримерно бицепс-гледам:ваншна част,ватрешна,врахчета,като преди това го свиня с повече килограми.Гледам в тренировките си да сачетая едновремено слагане на нова муск. маса и чистене което сега при мене има (някакав)ефект.А Рамото ми е една от наи-напредналите мускулни групи за това мага да си позволя да го юркам малко повече.Но общо взето за мене групи като рамо,бицепс,гарди и граб си искат сериозно натоварване.

30.12.04
01:23

[quote author=“Image”]20 серии за рамо???  :shock:

Трябва да си на стероиди за да се въстановиш за следващия път.Още повече че се товари и при другите тренировки

ВН

30.12.04
01:26

Той не е споменал, кога е следващият път! (следваща тренировка за рамо). Ако е след 3 дни, може да се справи, стига да се храни добре.

30.12.04
16:04

Следващата тренировка за рамо ми е чак в следващата седмица (5 или 6 дена)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1