Относно Програмата Става ли ?

10.04.08
14:08

Здравеите тренирам вече от 1 месец и все не мога да се спра на някоя програма прочел см милиони и нито 1 не ми добада на 100%. Аз не искам да тренирам крака понеже Те са ми големи за тежеста и тялото за това не ги вмъквам в програмата си Въпросът ми е Програмата която съм си направил Добра ли е Като се има в предвид за краката см написал Рамото ми е проблемно зашото преди време паднах и имам травна ортопеда каза да качвам мусколна маса за да се оправи пука ми се1.. Рацете са ми малки и не изглеждат добре до тялото ми.Затова искам да тренирам 2-пати бицепс и предмишница ето ми програмата. И за маса добра ли е ?

Понеделник-Гърди,Бицепс,Предмишница.
Втовник-Почивка
Сряда-Гръб,Рамо,Трапец.
Четвъртък-Почивка
Петък-Трицепс,Бицепс,Предмишница,Корем.

Понеделник 1-ви ден
Гърди
1-во Изтласкване на щанга от лег
3 серии
8 повторения
2-ро Изтласкване на щанго от полу лег
3 серии
8 повторения
3-то Пулоувър
3 серии 8 повторения

Бицепс
1-во Бицепсово сгъване с щанга
3 серии
8 повторения
2-ро Бицепсово сгъване с дъмбели
3 серии
8 повторения
3-ро Концентирано сгъване
3 серии
8 повторения

Предмишница
1-во Сгъване за предмишници с щанга
3 серии
20 повторения

Сряда 2-ри ден
Гръб
1-во Придърпване на вертикален скрипец зад врат
3 серии
8 повторения
2-ро Придърпване на долен скрипец
3 серии
8 повторения
3-то Пулоувър
3 серии 8 повторения

Рамо
1-во Раменни преси Пред Врат И зад Врат
3 серии
8 повторения
2-ро Повдигане на ръце напред
3 серии 8 повторения

Трапец
1-во Трапецовидно повдигане на рамената
3 серии
20 повторения

Петък 3-ти ден
Трицепс
1-во Френско разгъване
3 серии
8 повторения
2-ро Изтласкване на Щанга от лег с тесен хват
3 серии
8 повторения
3-то Разгъване на дъмбел зад глава
3 серии
8 повторения

Бицепс
1-во Бицепсово сгъване с щанга
3 серии
8 повторения
2-ро Бицепсово сгъване с дъмбели
3 серии
8 повторения
3-ро Концентирано сгъване
3 серии
8 повторения

Предмишница
Предмишница
1-во Сгъване за предмишници с щанга
3 серии
20 повторения

Корем
ПреСи
2 серии 25 повторения

Висок см 177 Тежа 64/65 килограма

Темата беше редактирана от Стефан Петров на 10.04.08 15:59.

Изглежда никои не иска да ми помогне деа

10.04.08
17:18

Защо не тренираш 50 процента от тялото? Не видях смислено обяснение. Повече от 6 упражнения в тренировъчен ден не ти трябват, както и 2 пъти бицепса. Вмествай се в 1 час (максимум 30 сек. между серии). За три дни тренировъчен ден най-удачен вариант е push-pull

Пон. - Гърди, рамо, трицепс
Вто. - Почивка
Сря.- Гръб, трапец, бицепс, предмишница
Чет. - Почивка
Пет. - Долна част от тялото (крака, корем, долната част на гърба)

След 2 месеца почваш четири дневен сплит.

...поне това е моето мнение :)

Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 10.04.08 17:19.

10.04.08
17:22

добре де, след като тренираш вече цял месец и предполагам, че не си чел особенно много, че и 38 пъти седмично да тренираш един мускул, той няма да порасне - викат му претрениране. айде като не си чел, не си ли чул, че трицепса е по-големия мускул на ръката и той дава “големия” и вид. с две думи - програмата ти не става. да не говорим, че програма без крака е като да отидеш на сватба без x.й. не знам колко милиона програми си изчел, ама има 1000 примерни програми във форума само.
най-елементарната програма би могла да е
1.гърди + рамо + корем
2.гръб + трапец
3.ръце + предмишница

Мхм ясно са разбрах вече че не съм чел много понеже не разбирам мн ще можете ли да ми кажете за определната муслкона група кво да тренирам колко повторения серии в съотверния ден и по колко почивка ако не ви затрудно и не ви отнеме време разбирасе ще см ви мн благодарен МЕРСИ предварително

значи никои не иска деа

11.04.08
18:25

Пиши ми на скайп да ти пратя една програма на pdf, ако чаткаш английски. Ако ли не прояви търпене докато намеря време да я напиша на бг. Ако и търпение нямаш, чети програмите от сайта.

Ок ама как ти е скаипа :)

12.04.08
06:34

Stormbringer_91 ... пише го в профила..

Е писах ти w3s7_s1de ми е на мене

12.04.08
10:36

Относно Програмата Става ли ?

НЕ!

казано от Стефан Петров на 10.04.08, 19:42:

Мхм ясно са разбрах вече че не съм чел много понеже не разбирам мн ще можете ли да ми кажете за определната муслкона група кво да тренирам колко повторения серии в съотверния ден и по колко почивка ако не ви затрудно и не ви отнеме време разбирасе ще см ви мн благодарен МЕРСИ предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1