12.04.08
16:26
Ами проблема е че долната част на гърдите ми изостава, не се подсичат, отпуснати са. Какво ми препоръчвате. Не мога да правя кофички в края на тренировката за гърди, защото съм изморен. Дайте съвет кога да ги правя и как да стегна долната част?
Как си с подкожните мазнини, защото подсичане може да няма заради тях. С какъв стаж си? Подсичането идва от натрупването на доста мускул. Иначе освен кофичките и обратния лег акцентира върху доланата част, въпреки че според мен между хоризонтален и обратен лег много разлика няма...
Да, имам подкожни мазнини, от седмица правя кардио 4 пъти седмично съм намалил въглехидаратите на минимум. Стажа ми е година и нещо, малко прекъсване и сега сериозно от 4 месеца. Обратния лег с по-малки тежести и повече повторния ли? А кофичките след като не мога като последно упражнение, кога да го правя?
Защо мислиш, че кофичките непременно трябва да се правят последни.Аз често започвам с тях, пробвай 1 път няма да те сбърка.
Кофичките дали ще помогнат??? И аз имам същия проблем, правя обратен лег, но няма голям ефект.