12.04.08
20:06
Според вас колко упражнения трябва да правя за гърди 1 година и месец стаж в залата :)
Напълно съгласен, 3 упражнение - първите 2 на 4 серии, а последното може и на 3.
13.04.08
07:36
Мерси и на 2-мата ;-)
13.04.08
20:01
обратен лег. може би ти е малко ранко, но удря страшно добре долната част на пекторалисите ;)
И аз доста се замислям по този въпрос. Значи права полулег, хоризонтална, флайс по 4 серии, 1ва с по-лекичко, 2ра на 80% горе-доло и последните две с колкото мога. И след това като почина 2-3 мин. и усещам, че не съм се напомпал много добре и почвам на гладиатора, кофички колкото мога (5-6 повторения 3-4 серии) и тогава вече усещам, че съм напомпал гърдите. При мен е много кофти, слагам тежести които са ми макс., а той не е много, но ми трябват много серии. Значи правя на лежанката серии с 70кг по 5-6 повторения, с 75 по 2-3, не мога повече от това, а след 3-4 мин вече не усещам, че съм дигал. На какво се дължи това според вас? Какво да правя? Хората за 40-50 мин са готови, на мен ми трябват 2 часа, а не съм здрав да кажеш, че имам много сила. 71кг. съм 36 ми е ръката.
14.04.08
10:17
Може би неправилно изпълнение ? Пробвай с малко по-малко кг, но изпълнявай правилно.. На мен лично добре ми действа следното: за около 2-3 секунди свалям лоста, пауза, но не да упреш лоста на гърдите, а да са под напрежение, после 1-2 секунди изтласкваш.. Така правиш колкото серии, повторения правиш и виж какъв ще е резултата.. При мен това действа перфектно.. Също така можеш да пробваш и с дъмбели ?
Мнението беше редактирано от UltraVisioN на 14.04.08 10:18.