Благодаря!
Ще направя пак малко лирическо отклонение. В интервюто имам една много хубава мисъл, за това, че човек, в случая жената, изглежда така, както се усеща отвътре. Истината е, че аз самата не мога да се усетя като майка, не мога да вляза в тази роля. По-точно се усещам като дете и моите собствени деца го усещат това. И някакси е много трудно да се справя като възпитател, след като в техните очи съм приятел. Затова се страрая поне да давам пример за подражание. Точно това ми отношение към себе си, ми дава излъчването. Не само физически не изглеждам като майка, очите ми са още детски и живи. Прекрасно е, макар и отстрани да изглежда инфантилно. Големият ми син, по едно време се обръщаше към мен с “како Дидке” ...а баща му беснее :lol:
Здравей,Уини! Включвам се към лиричното ти отклонение ;-) Много е хубаво човек да запази детското в себе си. Много се дразня от хора които се взимат прекалено на сериозно. Моята дъщеря е на 21г. след 2м. ще стане на 22г. Дори като беше малка, винаги съм се отнасялала като приятелка с нея и съм се включвала в щуротиите които измисля. И сега често когато сме заедно,сме като две пораснали деца :lol: Радвам се за теб и децата ти,че имате такива отношения и ти пожелавам да ги запазите дори когато пораснат и станат големи мъже. ;-)
А сега искам да те питам за въглехидратната ротация която правиш. Как ги редуваш? В дни на тренировка и дни без?
казано от jeny на 31.03.08, 06:31:
Здравей,Уини! Включвам се към лиричното ти отклонение ;-) Много е хубаво човек да запази детското в себе си. Много се дразня от хора които се взимат прекалено на сериозно. Моята дъщеря е на 21г. след 2м. ще стане на 22г. Дори като беше малка, винаги съм се отнасялала като приятелка с нея и съм се включвала в щуротиите които измисля. И сега често когато сме заедно,сме като две пораснали деца :lol: Радвам се за теб и децата ти,че имате такива отношения и ти пожелавам да ги запазите дори когато пораснат и станат големи мъже. ;-)
А сега искам да те питам за въглехидратната ротация която правиш. Как ги редуваш? В дни на тренировка и дни без?
И аз бих искала да науча :)
Прочетете статиите в сайта, там е обяснено.Само да подчертая, че режима има най-голям ефект при застой и плато.
Тепърва започващите диета да подходят със стандартните НВД или РБД и тогава да се преминава към Carb Cycling.
казано от emzo на 31.03.08, 07:48:
Прочетете статиите в сайта, там е обяснено.Само да подчертая, че режима има най-голям ефект при застой и плато.
Тепърва започващите диета да подходят със стандартните НВД или РБД и тогава да се преминава към Carb Cycling.
Емзо, мерси за намесата! :)
Момичета, не бързайте, хубавите работи стават бавно.
Само ще ви кажа, че ако решите да копирате моите менюта, то може и малко да се пообъркате. Моето меню съм го съобразила с много, много фактори, не само с тренировките и почивките. Един от тях е непоносимостта ми към някой храни, друг е гастрит и колит, трети пък е чисто отвращение от някои храни и изобщо нещата са много сложни и не мога да ги обясня в един пост...
То затова човек трябва да се наблюдава дълго, да познава много добре тялото си, реакцията му към храните и т.н. Освен това, Емо много точно го е казал, аз съм на финала на чистенето. Преди това бях и на ВВД и на РБД и на какво ли не...
Та днес беше високообемната тренировка с краката, която вече знаете.
Храната:
Закуска - 60гр. овес, 120гр. извара;
Обекуска - 1 Роса, 1 ябълка;
Обяд - 60гр. макарони, 200гр. броколи;
тренировка
След това - 50гр. ориз, 150гр. теле;
Вечеря - салата, 130гр. извара, маслини;
Всичко - 1700кал.
@Winnie - kak ги смяташ калориите ? Храната ми се вижда малко за тези калории, може и да греша.
Аз ги смятах с редактирана от мен база на CookingBook, но е някак тегава и минах на www.fitday.com.
@Emzo, точно са! Аз не пиша зехтина, а той е доста и е калоричен.
Ами първо ги разделям храните на белтъци, въглехидрати, мазнини в таблица. После ги сумирам. Не използвам готовите, а аз си ги смятам. И конкретно в случая се получава:
126,3 гр. белтък - 505,2 кал./ 52гр. маз - 468кал./ 179, 4гр. въгл - 717,6кл.
Всичко - 1690,8 кал.
01.04.08
11:23
казано от Winnie на 31.03.08, 13:15:
Тепърва започващите диета да подходят със стандартните НВД или РБД и тогава да се преминава към Carb Cycling.Емзо, мерси за намесата! :)
Само ще ви кажа, че ако решите да копирате моите менюта, то може и малко да се пообъркате. Моето меню съм го съобразила с много, много фактори, не само с тренировките и почивките. Един от тях е непоносимостта ми към някой храни, друг е гастрит и колит, трети пък е чисто отвращение от някои храни и изобщо нещата са много сложни и не мога да ги обясня в един пост...
То затова човек трябва да се наблюдава дълго, да познава много добре тялото си, реакцията му към храните и т.н. Освен това, Емо много точно го е казал, аз съм на финала на чистенето. Преди това бях и на ВВД и на РБД и на какво ли не...
Според мен всеки трябва да си състави хранителния режим за себе си като индивидуален човек.Много лесно би било само да копираме чуждите програми и да постигаме техните резултати, но не е така.Трябва човек да се разрови и да потърси информацията, която ще е полезна за самия него.Аз например ако взема менюто на Winnie, което е около 1700 кал., то отслабването ми ще се вижда през крив макарон!Така че просто се постарайте да си съставите програма за себе си и според индивидуалните си нужди.
Мнението беше редактирано от Камена на 01.04.08 11:29.
Камена, ще се въздържа от обширен коментар на назидателната ти забележка,само защото уважавам Уини и неискам да разваляме хубавия дневник,но ще ти кажа,че съм достатъчно време във форума,за да съм запозната с елементарните неща
01.04.08
11:37
казано от Winnie на 31.03.08, 13:15:
Тепърва започващите диета да подходят със стандартните НВД или РБД и тогава да се преминава към Carb Cycling.Емзо, мерси за намесата! :)
Та днес беше високообемната тренировка с краката, която вече знаете.
Храната:
Обекуска - 1 Роса, 1 ябълка;
Обяд - 60гр. макарони, 200гр. броколи;
тренировка
След това - 50гр. ориз, 150гр. теле;
Вечеря - салата, 130гр. извара, маслини;
Всичко - 1700кал.
Според мен всеки трябва да си състави хранителния режим за себе си като индивидуален човек.Много лесно би било само да копираме чуждите програми и да постигаме чуждите резултати, но не е така.Трябва човек да се разрови и да потърси информацията, която е полезна за самия него.Аз например ако взема менюто на Winnie, което е около 1700 кал., то отслабването ми се вижда през крив макарон!Така че се постарайте да си съставите програма за себе си според индивидуалните си нужди и потребности.
казано от jeny на 01.04.08, 11:32:
Камена, ще се въздържа от обширен коментар на назидателната ти забележка,само защото уважавам Уини и неискам да разваляме хубавия дневник,но ще ти кажа,че съм достатъчно време във форума,за да съм запозната с елементарните неща
Аз уважавам всеки, който пише тук!Не разбирам какво толкова съм казала?Никой не казва, че не си запозната, но почти всеки казва “дай инфо за това”, дай инфо за онова.Мисълта ми беше съвсем различна.Нито целя да разваля нечий дневник.
Няма нужда да се извиняваш а внимавай като пишеш.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 01.04.08 12:35.
Здравейте!
Момичета, не се карайте! Четете, ако искате копирайте, сами ще видите резултатите по себе си. Пробвате това, онова, като не става - друго, и така. :)
Аз днес тренирах рамене и глутеуси. Обаче вкарвам вече и силова част за коремните си мускули. Необходима ми е силна мускулатура там хем заради гръбначното изкривяване, хем заради плочките. Кръста ми е доста по-силен и понася вече натоварването без проблем. И малко попромених тренировчицата - резнах някои от упражненията, за да ги сменя с други:
Военни преси - 3Х8, с 13, 18, 18кг.;
Разтваряне встрани - 3х8 с 2х5кг;
Добро утро - 3х12 с 13, 18, 20,5кг;
Ритник на скрипеца с нашийник - 15, 12,12,12 за всеки крак с 15кг.(увеличена с 5кг);
Аддуктори на скрипеца - 3х15 за всеки крак с 5кг.;
Молитва с 15кг - 4х25;
Повдигане на таза с пясъците - 4х25;
Кардио - 20мин. Всичко - 65мин.
Храната, средновъглехидратна:
Втора - ябълка, 1 Роса;
Обяд - 50гр. черни макарони, 100гр. бутче;
тренировката
След нея - зелена салата, 1 “Тон”;
Вечеря - салата, 130гр.извара, 100гр.маслини.
Всичко - 1570кал.
01.04.08
13:28
Здравей Winnie, не искам да се карам с никой.Възхищавам ти се, че имаш такава воля и желание за промяна.Поста ми беше насочен към хората, които чакат наготово да получат всичко сбито.По никакъв начин не съм искала да обидя някой, просто те цитирах, защото много точно бе казала, че си си съобразила менюто с много фактори.Затова смятам, че всеки трябва да си изготви индивидуално програмата.Това имах в предвид.Не исках да остана недоразбрана.
Ками, благодаря ти за хубавите думи и за интереса към интервюто! Всеки е добре дошъл, заповядай и ти!
Ами воля не влагам, честно казано. Това вече се превърна в начин на живот и няма измъкване. Пристрастяваш се. Оказва се, че се завъртам в един кръг - живея за да тренирам, тренирам за да се храня и се храня за да живея. Прекъсна ли някое от звената, става лоша работата. И затова не спирам. Въпроса, който трябваше да реша и с който започнах този дневник беше следният:
Трябва ли да имам достатъчно кураж и воля, за да устискам докрай една диета на рестрикция, за да дочакам свалянето на сланините по бедрата? Защото, бедрата били най-отдолу и сланините започвали да се свличат отгоре надолу и къмто четвъртия месец, може и да имаш слаби крака. През това време на рестрикция и яко кардио всеки ден, може и да минеш границата на здравословното си тегло, може и да останеш с половината си коса и да ти спре чисто женския цикъл. Може и още да имаш сланини по бедрата, обаче не бива да се отказваш, важна е крайната цел. И диетата не бива да прекрачваш, щото всичко ще спре, ще спреш свалянето. Пък ако вземеш да се наядеш в изблик на отчаяние, то непременно трябва да “извадиш” изяденото или пък да вземеш възможно най-бързо очистително хапче. И да речем, сваляш най-после заветните последни останали сланини. Оттам насетне, трябва да минеш на хормоналнозаместителна терапия, цикъл креатин и тежки тренировки, с които да възстановиш увисналият си задник и бюст и повечко протеин, от който пък да ти се повиши киселинността на кръвта и още куп поразии...Тези цикли са ми до болка познати. Мразя ги.
Или има вероятност да тренираш без да мислиш за НВД и кардио, дори да си почиваш от време на време, защото човека не е машина. Да си имаш всичко, което трябва да си имаш и да бъдеш здрав, красив и щастлив!
Ето, аз си дадох отговора на въпроса, който си бях задала. А вие? ;-)
Здравей!
Днешното меню е голям майтап. Нетренировъчен ден, НВД:
закуска - 150гр. извара с 10гр. орехи;
разходка без лодка, а с бебеходка
обяд - 80гр. сушеница, салата домати
после - 230гр. патка, салата домати
вечеря - 100гр. суджук, зелена салата, маслини
Умрях си от смях, докато го писах...малиии само глупости! :lol:
Всичко - 1500кал.
Мнението беше редактирано от Winnie на 02.04.08 18:01.
Здравей!
Днес се топих и потих. Крака, ръце мятах насам-натам, кроса въртях половин час. От няма къде - пак в хола у нас :-)
Храната е високовъглехидратна:
закуска - 60гр. овес, 120 гр, извара;
по някое време - 1 ябълка, 1 Роса;
обяд - 50гр. макарони, 3 белтъка;
тренировката
след нея - 150гр. бутче, 50гр. небелен ориз;
вечеря - салата, 50гр.суджук, 60гр. маслини, зехтини, подправки любими
Всичко - 1700кал.
Мнението беше редактирано от Winnie на 03.04.08 17:12.
казано от Питона на 04.04.08, 11:56:
Как ти понася стомаха комбинацията пектин + лактоза?
Стомаха - добре, но червата пращят :cheese: . Понякога слагам ябълката в обедното хранене, както направих днес и така комбинацията не е толкова гръмотевична.
Благодаря, че ми светна лампата, Питон ;-) ! Аз, честно казано, от доста време се чудя - от какво по дяволите ми пращят червата, от броколите ли, от ориза ли...голяма загадка беше за мен. Е, вече ще знам, да не правя тази брутална комбинация.
Професионалистът си е професионалист!
Мнението беше редактирано от Winnie на 04.04.08 13:59.
[закуска - 60гр. овес, 120 гр, извара;
по някое време - 1 ябълка, 1 Роса;]
Най-добрата идея, която съм получавала, е изварата с ябълката (настъргана)+ канела за разкош. В дните, когато закусвам с този деликатес, нямам търпение да скоча от леглото. Киселото мляко ме побърква в комбинация с овес и някои плодове - подуване и т.н. и това ми решава проблема, но ти по това време си на “бебешко кардио”:) и сигурно не ти е до това...
P.S.:Страшно ми е любим този дневник, не можех вече да не напиша нещо!
Здравей, Диди! Ах, че ме зарадва! :-) Добре дошла. Да и аз съм мама, но по време на бебешкото кардио открих, че много добре ми се отразяват оризовките и житенките. Хапвам ги с киселото мляко и няма проблем с корема. Черпя и дечковците, хрускат и те по пътя. Диди, чети. Понякога пиша и разисквам някои важни неща. Ето днес е много важно и за теб, това което ще споделя.
От днешният ден, съм решила да НЕ правя “тежки” тренировки. Ама никакви. Повторенията на силовата ми тренировка ще бъдат сведени минимум до 10 в серия. Оттук нататък, само ще се опитвам да увеличавам повторенията.
Някой дали се е замислял случайно, че тежките тренировки, изпълнявани неправилно от една жена, биха могли да и навлекат толкова сериозни травми, точно където е най-уязвима. Най-чупливото нещо при нас е перинеумът, особено чупливо при раждалите жени. Ако не го тренират и ако не го стягат правилно, при изпълнение с големи тежести, биха могли да си предизвикат сами големи неприятности. Всъщност, ако не ГИ стягат - мускулите са 4 на брой, кръстовидно разположени.
Защо ви го пиша ли? Ами защото това е причината повече да не се пъна с тежестите. А и много смисъл сякаш не видях в тежките тренировки.
Та - тренировка - гърди и гръб, малко я орязах:
Изтласкване на щанга - 3Х10 с 18, 20.5 и 20,5кг;
Флайс - 3х15 с 5кг.;
“Добро утро” - 12 с 13кг. и 3Х12 с 18кг;
Пул даун зад врат - 3Х10 с 25,30,30кг;
Хор.скрипец с усп. хват - 3Х10 с 25,30,30кг;
“Молитва” 25 с 10кг и с 15кг.- 3Х25;
Повдигане на таза с пясъците - 3Х30;
Кардио - 25мин. Всичко - 60мин.
Храна - средновъглехидратна:
Закуска - 60гр. овес, 120 гр. извара;
Разходка с 1 Роса 2%; 3 оризовки
Обяд - 100гр. гърди, 50гр. небелен ориз, 1 ябълка;
тренировка
след нея - 150гр. теле, зелена салата;
Вечеря - салата, извара 130гр., маслини;
Всичко - 1620 кал.
;)
Писах го, защото е важно не да се консумира “диетична” храна, а да се съчетават храните. И това е от голямо значение. Ориза също може да е фактор - даже чета, че има значение не само дължината на оризовите зърна, но и сега пък техният диаметър :?
Изобщо, диетологията си е наука! Не е хоби. За ориза пак да се върна, има значение с точно какви зеленчуци да се комбинира, за да се занижи ГИ. Имам материал за подготвяне, в който пиша конкретните зеленчуци, как влияят върху ГИ, с колко % намалят ГИ, колко минути се вари ориз (защото се оказвало, че и това е от значение) , съотношението 3:1, 2:1 или 1:1 ориз-вода също оказва значение върху ГИ! Изобщо страхотия!
Колкото до ябълката - и от какъв вид е. Ако са киселите - знаеш вече, че основната им роля в диетата е на да се набави пектин, а киселинността им свива лигавицата на стомаха - следователно по-малко стъргане и сигнали за апетит до хипоталамуса! ;)
“Роса” са на компания “Фама” - уж залагат на качество на млякото, защото родителите ми са техни консултанти и гарантират така да се каже “качество”! Но, аз и до ден днешен не мога да усетя приемуществото на лактозата!
Тя се избягва сред някои диетолози, заради факта, че пък усилва апетита. И затова те попитах, как си взаимодействат пекти и лактоза! Ако става въпрос за калция ти, избери само извара, гарнирана със ситни резенчета киви и ягоди! Знаеш ли колко е вкусно това? :)
Питон, здравей! Чувствам се поласкана от интереса към дневничето ми :)
Подкрепям те в това, че диетологията е цяла наука, при това много красива. Обаче, от едно известно време, моя милост буквално се “учи” да яде като малко дете. При това се уча не само да се храня диетично, ами и се съобразявам с личните си особености. Много хубаво спомена инсулина. Аз съм човек, при който малки отклонения в инсулина, играят големи номера. И точно затова преди тренировката се храня с черни макарони. Ако ги сменя с ориза, както се случи неволно вчера, то тренировката ми е полупровалена. Виждаш за какви наистина малки разлики в ГИ става дума. Опитвам различни неща, следя реакцията на тялото ми и така правя и диетата. Но, от опити и грешки не само се понаучих, а и не малко препатих ;-) Но съм много, ама много абмицирана да продължа да се уча.
Ябълката - да, заради пектина я вземам. И заради фибрите.
А киселото мляко, го открих като чудесна напитка за разходката с количката. А и попълвам част от дневния протеин. Обаче, ето този калций ме притеснява заради вече съществуващите шипове в гърба ми. И трябва да заменя любимата си напитка с нещо по-добро, примерно протеин на прах.
Идната седмица ще приключа с въглехидратната ротация. И, верно започнаха да ми поомръзват тези мои, слабо казано блудкави манджи :-P Ще ти се обадя за да внесеш малко повече настроение в храната ми. Все пак, трябва да се хранят и сетивата, не само мускулите, нали?
Здравейте!
Днес правих любимата си луда обемна тренировка, която към края си стана хептен луда. Тъкмо свърших всичките клекове и там какво ли не и се засилих към кроса, когато влетя малкото динозавърче и разпери ръце. Ами сега? Буквално ми се дорева, ужас, как ще свърша тренировката?! И тук вече може да си представите колко наистина съм откачена, щом карах кроса, с бебето в ръцете. 20мин. издаяних и го возих нагоре-надолу. Сбъдна ми се мечтата, да правя бебешкото кардио с товар, само че в малко по-различен вид. На края на тренировката, човечето беше по-мокро и от мен. :lol:
Храната ми претърпя поредното изменение. Увеличих калориите за пореден път, вкарах и малко изолат и се получи следната високовъглехидратна комбинация:
Закуска - 60гр. овес, 120гр. извара.
по някое време - суроватка
Обяд - 100гр. ръжени макарони, 2 моркова
тренировка
След нея - 150гр. теле, 50гр. кафяв ориз
Вечеря - салата, 130гр. извара, 100гр. маслини
Последно - 1 кисело мляко
Всичко - 1940кал.
Въх, аз само като ги гледам тези калории, се плаша...не ме питайте как съм ги яла, особено обяда :smirk:
Мнението беше редактирано от Winnie на 07.04.08 14:24.
Нещо не смяташ като хората.Храната е малко пък калориите много.Ако не те мързи прати ми на л.с. всички грамажи със зехтин да ги сметна.Аз ям много повече и едвам правя 2к калории.Може пък и аз да бъркам :)
Здравейте!
Emzo, видя ли че не ги бъркам? Не мойш ме барна в математиката, особено пък в калорийната математика ;-)
Тренировка на рамене, глутеуси и корем:
Военни преси - 4Х12, с 15,5, 15,5, 13, 13кг;
Разтваряне встрани - 3х10 с 2х5кг;
Разтваряне за задно рамо - 3Х12 с 2х5кг;
Добро утро - 4х12 с 13, 18, 18, 20,5кг;
Ритник на скрипеца с нашийник - 3х12 за всеки крак с 15кг. и последно 2х15 с 10кг.;
Аддуктори на скрипеца - 3х15 за всеки крак с 5кг.;
Молитва с 15кг - 4х25;
Повдигане на таза с пясъците - 3х30;
Кардио - 20мин. Всичко - 70мин.
Храна РБР, средновъглехидратна:
После - ябълка и суроватка;
Обяд - 100гр. макарони, 100гр. гърди;
тренировка
След нея - зелена салата и 1 “Тон”;
Вечеря - салата, 130гр. извара, 100гр. маслини;
Последно - суроватка.
Всичко - 1700кал.
Здравей!
Схвана ми се пак десният крак вчера от глутеусите. Не знам какво става там вътре, но явно нещо не е като хората. Защо винаги се стяга този същият десен крак? Нещо притискам ли, не знам вече и аз... :smirk: Та по тази причина, ще трябва да пропусна утрешната тренировка на краката, не знам как би се отразила тягата при това положение. Ще я карам на кардио пак, да не губя формата. Дано се освободи сам нервът, предния път сам се оправи.
Днес съм на НВД, обаче с малко овес. Такова ще ми е НВДто вече.
1. 60гр. овес, 120гр. извара;
2. 100гр. гърди, салата;
3. 160гр. свинско каре;
4. 3 белтъка;
5. 130гр.извара, салата;
последно - изолат
Всичко - 1550кал.
Посукваш си кръста на ритниците на скрипеца.
Замени го или с тежка тяга, или с хиперекстензия с тежест.
И двете упражнения не усукват кръста.
Запази сериите и повторенията, само смени упражнението и си нагласи тежестите според повторенията.
Но това след като те отпусне нерва.
Ако абдукторите ги правиш с всеки крак по отделно има същата опасност от претоварване на кръста и ще трябва да го смениш и това упражнение.
Успех!
Здравей, Митко!
Прав си, както винаги :)
Сега се сетих, не самото упражнение е виновно. Виж какво значи само за секунда да изгубиш концентрация. Знаеш ли каква беше ситуацията? В момент, в който ритам с десния крак, и съм застопорила много здраво левия, за да няма подобни залитания, се отваря вратата, която е зад гърба ми. И аз понеже съм любопитко, се извих да видя кой ли може да е...И се получава следната грешка. Ритам с десния, а се извивам наляво, усукала съм цялото си тяло от кръста нагоре неволно. И точно тогава стана гафът. Ще знам вече, колко е важно да държиш под контрол упражнението и тежестта.
Абдукторите ги правя по отделно, да, но с малки тежести. Там няма проблеми. То и в глутеус-ритниците няма, видя каква е причината. И в старанието си да ги напомпя с по-големите тежести, още по-трудно контролирам движенията. Иначе пък не мога да се лиша от ритника на скрипеца, мисля че е най-доброто упражнение за задника. Поне на моя се отразява много добре. Няма да го сменям, а ще внимавам много занапред.
Не ми се иска да си пропускам точно днешната тренировка. Ще опитам да тренирам, пък каквото стане в крайна сметка. Ако се усетя много схваната, краката ще прескоча, но другото ще го стопя... а може и да спомогне за отпускането, знае ли човек.
Само да ти вметна, че там където имаш месо, задължително вкарай зеленчук! ;) За свинското и белтъците имам в предвид.
Здравейте!
Белчо, знам за зеленчуковата гарнитура, но нямах нищо под ръка и затова ръфах мръвките на сухо...благодаря ти, все пак, за намесата! Другия път ще гледам да не изяждам салатата наведнъж, а да си оставя малко и за после :lol:
Тренировката ми мина повече от чудесно днес. Още на първата серия тяга кракът си изпращя и се наместиха нещата вътре. Та, мога да се похваля с успешна топяща тренировка с напади, вместо клекове. Другите неща ги знаете - ръце, талия, крънчове и кардио.
Храната пак е високовъглехидратна:
закуска - 60гр. овес, 120гр. извара;
разходка с 1 ябълка, 2 оризовки и 1 протеин;
обяд - 100гр. макарони, 100гр. броколи;
тренировка
след нея - кисело мляко
после - 50гр. кафяв ориз, 150гр. бутче
вечеря - салата, 130гр. извара и маслини
Всичко - 2000кал.
Мислих си аз някаква друга схема на ротация да направя и я измислих. Така ще оставя нещата през седмицата, само за уикенда ще направя промяна и схемата ще бъде следната : 3-2-1-3-2-1-1. Така зареждащите дни ще бъдат тези с кардиото. А и с увеличения калориен прием нямам крещяща нужда от шоколад вече.
казано от emzo на 10.04.08, 18:21:
Тягата е страхотно упражнение, гори много калории.
Емзо, така е, много калории гори.
Обаче, аз не горя калории в случая. Използвам калориите, за да изгоря сланините. Тягата е римска.
Здрасти!
Тренировка на гърди и гръб:
Изтласкване на щанга - 3Х10 с 18, 20.5 и 20,5кг;
Флайс - 3х15 с 2х5кг.;
“Добро утро” - 4Х12 с 18кг;
Вертикален с успореден хват - 3Х10 с 25, 30,30кг, последни 10 с 25кг.;
Хор.скрипец с широк хват - 4Х10 с 25кг;
Пул даун с прави ръце - 4Х10 с 10кг;
Крънчове с диск зад врата - 4 серии до отказ.
Повдигане на таза с пясъците - 3Х30;
Кардио - 30мин. Всичко - 70мин.
Храна - средновъглехидратна:
Закуска - 60гр. овес, 120 гр. извара;
Обекуска - 1 ябълка, изолат;
Обяд - 100гр. гърди, 100гр. макарони;
тренировка
След нея - 1 “Герма” 2%
После - 150гр. теле, салата;
Вечеря - салата, извара 130гр., маслини;
Всичко - 1800 кал.
Здравейте!
Искам да ви подаря малко от хубавото си настроение. :P
Та, ето сметки в зарзавати,
в почивен ден, без карбонати.
Броих, пресмятах, писах, теглих,
баланс в храната тоз намерих:
С добре познатата попара -
варени смески със извара
и цял комлекс от витамини
разбудих мускули сънливи.
О, днес е ден без тренировка,
но с дълга слънчева разходка.
Сдобих се там и с рокля нова,
макар за шортите готова,
но те ще бъдат изненада
за дългата борба - награда.
Фъстъчки топли после хрусках,
полезни са и много вкусни,
полях ги с доза изолатче
с любим привкус на шоколадче.
А риба “Тон” с марулки сочни
в следобеда на крак подложих.
Последно - пак ще са нитрати
с зехтин натюр за цвят поляти.
И те в паница - на попара
с украса - дозата извара.
Е туйто днес дробих и сърбах
баланс в калории завързах.
А, трябва още да добавя,
бацилът млечен - за накрая.
Всичко - 1700кал.
Дидке, разкриваш нови таланти!
Много е хубаво и е адски забавно и веселяшко. Като детско стихотворение. :-) :-) :-)
казано от buhtata на 12.04.08, 13:30:
Дидке, разкриваш нови таланти!
Много е хубаво и е адски забавно и веселяшко. Като детско стихотворение. :-) :-) :-)
Ми нали съм на детска вълна ;-P
Иначе, да, пиша си разни работи от време на време. Нормално е за ненормалните да имат и някакви други заложби...
:)
Бях обещала да направя равносметка на преди и сега. Но старите снимки ги изтрих, защото ме беше яд да се гледам. Ще ви покажа сегашото си състояние. Ето снимки от вчера. Сама се снимах, не ме корете за качеството. И шорти нямам, няма и да имам. Затова съм по бански.
http://i170.photobucket.com/albums/u254/winni_01/Picture056.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u254/winni_01/Picture048-1.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u254/winni_01/Picture062.jpg
http://i170.photobucket.com/albums/u254/winni_01/Picture050.jpg
От тук нататък, продължавам само напред!
Мнението беше редактирано от Winnie на 29.05.08 09:45.
Браво Winnie!
Поздравявам те за постигнатото и ти пожелавам успех във всички твои начинания! Радвам се за теб, но съжалявам за “затварянето” на дневника ти, защото той е първото нещо, което отварям в сайта през тези месеци и страшно ще ми липсва. Благодаря ти за помощта и опита, които споделяш с нас, с мен ... просто, сърдечно ти благодаря!!!
поздравления,Уини!!! Това,че закриваш дневника,не означава,че няма да влизаш тук от време на време-нали? ;-)
Здравейте, дами!
Как няма да не влизам в сайта, то първата ми задача за деня е да си налея едно кафе и да отворя именно този сайт :lol:
Диди, ще започна нов дневник, с нови цели и пак ще имаш четиво. Няма да ви изоставя. Знам, прекрасно знам колко е трудно човек да намери правилните ходове и лутайки се, губи много и време и желание дори за каквото и да е.
Исках да ви покажа, че не е нужно да гладуваме или да тренираме като ненормални, за да бъдем красиви. С глад не се слабее, напротив - дебелее се. Да, трябва да вложим и доста усилия, но е важно и да имаме правилната посока. А пък най-важното е ние сами да се харесваме и ценим. Тогава и малко излишна сланинка не пречи ;-P
ПП: Абе ние тук сме доста Варненски мадами, що не вземем да си направим една среща? Ще бъде забавно, мисля.
Мнението беше редактирано от Winnie на 14.04.08 10:26.
14.04.08
10:40
Уини невероятно изглеждаш... Направо не мога да повярвам, че това е жена родила 2 деца(не бъркам нали?)... Приличаш на 19 годишно момиче. Страхотна си.