Препоръка за програма

14.04.08
17:48

Здравейте и поздрави от Варна :) Обръщам се към Вас с молба да ми препоръчате някаква домашна програма. Досега правех разни упражнения с гирички, но като не знам как, естествено ефект няма :))) Можете ли да ме посъветвате с Вашия личен опит. Целта е да направя сравително добра фигура :Р и ако мога си оголемя бицепса!
Благодаря за отделеното време и се надявам че ще ми помогнете :)

ГП

14.04.08
18:57

:) ... познато “да си уголемя бицепса”.Кажи на колко години си килограми ръст...хранителен режим спазваш ли  ... какъв :)

15.04.08
17:10

Е не искам да съм някакъв с “голям” бицепс. Просто искам да си личи че има “развитие”, да си личи че тренирам :Д Относно годините съм 17; 1.78см и близо 62 килограма :)) Хранителен режим нямам, не ям много :) ,но ще мога да променя нещо в храненето си.

Мнението беше редактирано от Xristo на 15.04.08 17:12.

ГП

15.04.08
19:51

Ами тогава се разрови из форума и статийте в сайта има много материал за качване на ММ.Избери си хранителен режим който ще е подходящ за вкусовете и начина ти на живот и действай.Тогава ако има нещо неясно питай ;)
Успех!

15.04.08
20:15

казано от Xristo на 15.04.08, 17:10:

Хранителен режим нямам, не ям много :)

Ами започни. И вместо да се лигавиш с гиричките, почни да правиш кофички, набирания, клекове на един или два крака, лицеви опори и т.н. Или тръгни на фитнес.

16.04.08
07:59

Добре... но в какво последователност, колко серии по колко и т.н.

16.04.08
08:40

ако искаш да има резултат, започни да ходиш редовно в залата, вкъщи само не очаквай големи резултати.

16.04.08
17:09

казано от Daniel на 16.04.08, 08:40:

ако искаш да има резултат, започни да ходиш редовно в залата, вкъщи само не очаквай големи резултати.

Ако имах време с удоволствие :) А и не смятам да ставам културист :Д
По запознатите със сайта могат ли да ми препоръчат нещо ;)

ГП

16.04.08
18:06

Батенце ИМА ТЪРСАЧКА.Ползвай я ... чети и после питай никой няма на готово да ти каже яж това онова и тренирай така и така.Потруди се сам и тогава ще ти бъде обърнато внимание.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1