Проблем с гърдите

16.04.08
07:53

Ми на 15-съм 1.72 висок 66 -67 килограма това добре ли е.Но да уточня бях сащите години и метра висок преди да почна да тренирам и тежах 57 килограма.Тези килограми ги дигнах за 3 месеца и по време на тренировки тренирам от 3 месеца както написах :P .Преди не ядох сега започнах по повечко и така.Та да се варна на вапроса ми за гърдите.Тренировката ми за тях е следната.

4 х (12,10,8,6) - Горен лег
4 х (12,10,8,6) - Хоризонтален лег
3 х (10,8,8) - Горен лег с дъмбели

и чевартото упражнение го сменям през седмица 1 та е Кофички 4 х колкото мога а другото е флаис.Ако може да ми кажете добра ли е програмата.И другия ми вапрос е за тези месеци тренировка гърдите ми са добре оформени даже много добре но имам 1 проблем значи зарната са ми по овисналки нали гардата като я стегна стегната но зарната са ми мекички като вляза под душа и изведнаж набабват настрахват от водата защо без да настрахват не са така.В фитнеса гледам че на някои са им набабнали без да ги барат даже като се саблекат и са така това много ме тревожи и не ми харесва това от какво е.Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете :).Благодаря предварително.

16.04.08
11:29

3 упражнения за гърди са ти достатъчни - горен лег, хоризонтален и флайс (или кофички или кросоувър). Относно зърната, недей ги мисли, а си трупай маса, предполагам ще изчезне проблема ти. За 3 месеца си трупнал доста, продължавай в съчщия дух. Успех!

16.04.08
16:00

Мерси много,че ми обарна внимание защото ми е малко тапичак вапроса но :) какво да се прави начинаещ съм.Еми ще продалжавам да тренирам и да трупам ако може :)

Мнението беше редактирано от WessVall на 16.04.08 16:01.

TI

16.04.08
16:48

Не ти разбирам проблема с зърната. Това че не ти стръчат може само да те радва. Имам приятели на които доста им стърчат и то се вижда  през дрехите, което е доста гадно. Зърната по принцип настръхват когато ти е студено и не само. Според мен е добре да се правят кофички за да се отсечат гърдите и зърната да отидан по-надолу. Така те не стърчат и изглеждат много по-добре. Освен кофи си прави и 2 вида лег и си готов.

16.04.08
17:45

Значи

Така ли да изглежда програма та ми

4 х (12,10,8,6) - Горен лег
4 х (12,10,8,6) - Хоризонтален лег
4 х (х,х,х,х) - Кофички Или - Флаис или и 2-те ?

И аз имам един пряители дето им старчат и пред дрехите но добре излежда и не старчи толкова много но един приятел имам дето наистина много му старчат и е грозно но аз неискам толкова много порсото искам да са си набабнали и да не са леко овиснали и през дрехите ако може да се вижда но не толкова много :).А и друго големкиса ми гардите избучени на ван и през блузата се вижда но са много тясни вика един приятел вика трява да ги разширя но не са някакви такива по овиснали а са добре оформени но са просто по големи но според мен не трява да се разширяват на страни то няма начин като се тренира да не се разширят но искам да кажа за сегашната им големина според мен са добре широки но тои казва че трябва да се разширят още сигурно защото неговите неса така големи и за това :D но реших да питам опитни хора :)

Мнението беше редактирано от WessVall на 16.04.08 17:52.

TI

16.04.08
18:52

Прави кофички. А за другото нз. Ти си прецени. Ако си ти харесват така всичко е ток и жица, но ако не - прави някакви упражнения, които да ги разширяват. Важното е ти да се харесваш.

16.04.08
20:46

А кои упражнения ги разширяват ?

16.04.08
21:14

Тласканията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1