Вдигане на силата

18.04.08
12:26

Здравейте,тренирам си вкъщи вече от около 3-4 седмици и вече тялото ми започва да се стяга.Правя около 25-30 лицеви с широк хват за да си стегна гърдите.Искам обаче да мога да правя горе долу по 50.Тоест да им дигна бройката но след 30 тата вече нямам сила за повече.Би трябвало със времето да стане номера но все пак  някъде бях мяркал мнения за това как да им се вдигне бройката,но всеки казваше различни начини.Кой е най-добрия?Искам тук да питам и нещо за набиранията.Мисля да започна да правя набирания но за тях  все още нямам сила.Как мога да си покача силата за да мога да правя и набирания?И има ли някаква специална техника с която да се правят по-лесно?Бях чувал  че тялото трябва да е под наклон за да участва повече гърба или нещо то тоя сорт.

18.04.08
12:38

За набиранията , ако не можеш да ги правиш нека в началото някой да ти помага или дет се вика и сам си помагай с отскачане. Относно лицевите - не ги прави всеки ден, а през 2 дни. Опитай се да ги правиш с тежест (примерно с раница пълна с нещо) - това ще подобри издръжливостта и след известно време без раницата ще правиш съвсем спокойно повече от 30.

18.04.08
12:55

Еми аз ги правех с раница на гърба както ме посъветвахте в по-долната тема и от 10-15 ги дигнах до 25-30 ама проблема е че с раницата е супер неудобно и затова я зарязах.Така че тя просто отпада като варянт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1