Прасец

AS

17.04.08
15:11

Мислите ли ,че при трениране на прасеца 1 път в седмицата с 3 серии по 30-40 повторения и кардио 4 пъти по 30мин на седмица на голям наклон(което доста натоварва прасеца) може да претренирам прасеца ??

Нищо му няма. Даже му е малко.

17.04.08
16:08

Присъединявам се към Георги.Тренирай го 2 пъти по на 4-5 серии ..

17.04.08
16:23

според мене нема смисал да правиш кардиото под наклон (ако така искаш да тренираш прасец) иначе да 1 път е малко 2 пъти като е редно да са различни упражненията първия ден едно другия друго.

AS

17.04.08
16:43

Не го правя с цел да тренирам прасеца а за друго , но това не е темата на разговора :) Сигурно аз си внушавам , че ми се е смалил....за това мислех че го претренирам.. ;)

18.04.08
14:49

Проклетия мускул е супер жилав , пък и голяма част от натоварването се поема от ахилеса - така ,че няма страшно

18.04.08
16:36

Аз целия съм мазен, ама прасците ми са адски добре , големина и релеф , а никога до сега не съм го тренирал , Юркай го здраво , този мускул издържа много натоварване

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1