Много тесни рамене

18.04.08
20:26

Бихте ли ми дали примерни упражнения за да си разширя рамената костно.. на 16 години съм благодаря предварително :).

18.04.08
20:44

Имаш още време да растеш, а упражнения за костно разширяване-няма. Всичко е до ген, но имаш още време, не се безпокой ;)

18.04.08
20:54

имам ма са ми ужасно тесни брат не знам какъв ми е гена ама е много гадно чесно.. по нататак да направя тяло примерно а да состана с тесни рамене не е много приятно не мислиш ли  а и сам 185 висок което ме прави слаб

19.04.08
04:40

Доказано е клякането в суперсерия  с полувър разширява гръдния кош.Също така наблегни на гърба и на гърдите(най-вече горната част)-те също са много важни за да изглеждаш широк.Ти си на 16 така че имаш време да ги направиш по-широки ако тренираш яко и си похапваш яко и правилно.Така че клякане в супурсерия с полувър го прави всяка тренировка за крака като клякането 10-15 повторения, а полувъра 15-20 - важното в тази суперсерия е дишането, а не тежестите, т.к. самия гръден кош се разширява не от тежеста от дишането.

19.04.08
09:56

Кости не се разширяват. Трупаш мускули върху тях, това е.

19.04.08
13:40

Яко кофички ! Отначало започни само с напади, после ги прави цели. Ако можеш и забавяй самото изпълнение.

Мнението беше редактирано от Stretford_End на 19.04.08 13:40.

DO

24.04.08
19:10

Раменни преси и разтваряне на дъмбели в страни и не забравяй че на високото тяло по трудно и бавно се трупа мускулна маса...тъй че както видя и от други “има време”

17.02.15
19:25

И аз съм като тебе малък,на твоите години бях висок 185 до 18г станах 187 но съм с тесни рамене защото като по малък получих леко изкривяване на гръдния кош,не ходя криво,просто имам леко изкривяване което не позволи гръдния ми кош да се разшири,ако имаш подобно изкривяване не чакай и ден отивай на лекар да те информира как да се оправиш,сега съм на 30 години и никоя не ме харесва заради раменете ми,ако нямаш изкривяване значи с времето ще се разшириш споко

06.07.18
19:51

Това са пълни глупости,как ще няма разширяващи упражения-  набирания широк надхват,плуване и други сигурно,но ако правиш набирания и клекове ще имаш ефект,при плуването още по бързоо ще стане,тези които казват,че няма разширяващи упражнения ,явно не са прочели,че си на 16 години,а гръдния кош се развива до 22,така,че споко,всеки с тесни рамене преди 22 има възможност да се разшири,а понякога и след тази възраст

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1