за ръцете

NA

19.04.08
19:51

Грешно ли е яко прая раце 2 пати в седмицата (понеделник и петак)?Защото искам да наблегна предимно на тях.

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 19.04.08 20:28.

19.04.08
19:58

Грешно е.Просто им дай достатъчно почивка и ги тренирай правилно.Сложи ги първи ден от сплита.. и след него да има почивка.Да са на 2 дена разстояние от гръб/гърди.Три упражнения за трицепс с 3-4 серии .. и 2 за бицепс с 3-4 серии.Храни се правилно, спи достатъчно и ще порастнат.

Пробвай и сам ще разбереш. Или ще си останат на същото ниво, или ще дръпнат доста или ще ги претовариш. Никой ама никой от тук не може да ти каже кое от 3те ще стане ако не пробваш. След моя пост вероятно ще прочетеш такива в които пише, че ще ти спаднат дори, че ще ги претренираш жестоко. Възможно е. Но не е сигурно и ако не опиташ няма как да разбереш. Това е моя принцип.

NA

19.04.08
20:05

Редвалкер рацете ги прая в понеделник и след това по4ивам.Ся тос месец праих суперсерии и мноо ги помпих ама пак не мрадват стоят си на 34.Пк и имам ло6а генетика в рацете бицепса ми не по4ва от сганката а с 2-3 см по нагоре :( (кажете ако има някво упр. за да опрая този проблем).

19.04.08
21:30

Това е генетична заложба.Тя не може да се промени с упражнение.За да стои красиво такъв бицепс трябва да е доста масивен..може би скотовото ще помогне донякъде.

20.04.08
12:38

Обикновенно някой мускол разте когато почива, но пък и 48 часа са достатъчни на един мускол да почине... ти си реши, но мисля, че няма да постигнеш нищо.

20.04.08
14:36

Тогава треинорвките ти трябва да са кратки , за да не се претренират. Границата е тънка , за това не е препоръчително да се правят две тренировки , а една тежка за цялата седмица .

20.04.08
15:36

Пробвай.

NA

20.04.08
17:32

На4и мислех над мненията ви и разбрах 4е 6е претоваря рацете.Ами ако прая например понеделник само бицепс (да го натоваря на макс ) и петък трицепс и него да помпя на макса.За бицепса да прая с 6танга от стоей 3 серии по 8 с 32-25 кг , скорово 3 серии пас с сащите кила и накрая с дамбели или кук4ета(кажете кое е по добро за 3то упр.) а за трицепса Лежанка тесен хват 3 серии с 60-65 , скрипец с важе 3 серии, и френско 3 серии с 32 кг. Мисля 4е така мноо 6е се натоваря 6е гледам да последните повт. на всяка сериия да се гър4а :)  Кажете ко мислите ако прая теи

20.04.08
18:37

Няма никакъв смисъл да имаш отделен ден за бицепс и трицепс.Или ги комбинирай или го сложи с гърба и гърдите.Идеята при ръцете е, че те растът покрай големите групи гръб,гърди,рамена и .. колкото и странно да ти звучи крака.Пробвай да тренираш известно време трицепса с гърдите, а бицепсът с гърба.Правиш по 2-3 упражнения до 10тина серии..

френското го прави 1 или 2ро

MA

20.04.08
19:08

тренирай бицепса и трицепса заедно.

бицепсово сгъване с крив лост - 4х8-10
скотово/чукове - 4х8-10
+ тесен хват - 3х8-10
френско - 3х8-10
горен скрипец - 3х12-15

и си чук. 3 упражнения за бицепс според мен са много.

Мнението беше редактирано от madness на 20.04.08 19:11.

20.04.08
21:07

Извинявам се, че пиша в твоята тема, но искам и аз да попитам дали е грешка да права така
Гърди Бицепс - понеделник
Гръб трицепс - сряда
Гърди бицепс - петък
Гръб трицепс - понеделник
Крака рамо  - сряда
И т.н. демек 1 път крака и рамо на 2 гърди бицепс/гръб трицепс

20.04.08
21:44

Аз правя ръце два пъти в седмицата и си ми растат  ;-)

21.04.08
05:51

казано от na1xn на 19.04.08, 19:51:

Грешно ли е яко прая раце 2 пати в седмицата (понеделник и петак)?Защото искам да наблегна предимно на тях.

Времето за пълно възстановяване на бицепс, трицепс - 3-4-5 дни. Сам преценявай възможно ли е да ги товариш. Имай предвид, че тренирайки гръб и гърди ръцете отново се натоварват.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1