20.04.08
12:52
Момчета... чета и се чудя. Няколкостотин повторения, хиперсетове... смятате ли че това наистина е нужно!? Колко от останалите си мускулни групи тренирате по този начин?
Една мъдра глава в областта го беше казал достатъчно добре “ако седиш повече от час в залата не правиш мускули, а приятели”. От както го послушах ме следва само напредък. Според мен всякакви такива методики тип “периода на фитнеса, в което нищо не ни е написано на книга и трябва сами да ескпериментираме.. сиреч 80те” са губене на време. Според мен толкова много повторения са нищо повече от експеримент с неизвестен (даже сигурно отрицателен) ефект.
20.04.08
16:15
казано от Владимир8507 на 20.04.08, 12:52:
Момчета... чета и се чудя. Няколкостотин повторения, хиперсетове... смятате ли че това наистина е нужно!? Колко от останалите си мускулни групи тренирате по този начин?
Естествено,че е излишно.Аз се опитвам да разбера темата и въпроса,но не ми се отдава особено...
20.04.08
16:39
Аз ръзбирам доста от психични болести. Това за всеки трети е... вярно. :) Иначе в момента съм решил да правя корема заедно с кардиото, като го правя след кардио в два суперста по 110 повторения, тоест общо 220, на всеки 2-3 дена. По-малко от това просто не мога да се форсирам да направя! :) Иначе последно, за да зъвраша вече тази дискусия, смятате ли че ефекта от гледна точка на изгорени мазнини е по-добър при трениране на корема веднага след края на кардиото сравнено с точно преди него? Имам някакви интуиция, че трябва да е така, но не мога да съм сигурен.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 20.04.08 16:39.
20.04.08
17:33
казано от Георги Николаев на 20.04.08, 16:39:
Аз ръзбирам доста от психични болести. Това за всеки трети е... вярно. :) Иначе в момента съм решил да правя корема заедно с кардиото, като го правя след кардио в два суперста по 110 повторения, тоест общо 220, на всеки 2-3 дена. По-малко от това просто не мога да се форсирам да направя! :) Иначе последно, за да зъвраша вече тази дискусия, смятате ли че ефекта от гледна точка на изгорени мазнини е по-добър при трениране на корема веднага след края на кардиото сравнено с точно преди него? Имам някакви интуиция, че трябва да е така, но не мога да съм сигурен.
Мне,схванал си го наобратно.Значи СЛЕД като си тренирал корема мазнините около мястото,което си тренирал са по склонни към изгаряне.Поне на теория.Тоест първо тренировката,после кардиото в стремежа си да гориш от корема.Говорим за много малки разлики в изгорените мазнини,защото локалното топене е нереалистично.
20.04.08
19:16
казано от DeadManWalking на 20.04.08, 17:33:
казано от Георги Николаев на 20.04.08, 16:39:
Мне,схванал си го наобратно.Значи СЛЕД като си тренирал корема мазнините около мястото,което си тренирал са по склонни към изгаряне.Поне на теория.Тоест първо тренировката,после кардиото в стремежа си да гориш от корема.Говорим за много малки разлики в изгорените мазнини,защото локалното топене е нереалистично.
Ммм, това е нещо ново за мен (Че по-добре корем-кардио отколкото кардио-корем). Сигурен ли си? Отправям въпроса и към другите потребители! По принцип не споря, питам. Мислех си че след кардиото ще е по-добре. А че не е реалистично, това е ясно, говорим само за минимилни резултати, и то само евентулно.
Хранителния режим е на върха в пирамидата за успеха, после следват пресите и кардиото.
Спри мазното, сладкото, газираното, а започни качествена храна.
Аз ям предимно месо, много кисело мляко с много мед и картофи ориз и супи, няма да се усетиш как ще се появят и то не с милионни повторения ;)
Послушай коментарите горе.
Успех!
20.04.08
19:52
казано от manahilov на 20.04.08, 19:48:
Хранителния режим е на върха в пирамидата за успеха, после следват пресите и кардиото.
Спри мазното, сладкото, газираното, а започни качествена храна.
Аз ям предимно месо, много кисело мляко с много мед и картофи ориз и супи, няма да се усетиш как ще се появят и то не с милионни повторения ;)
Послушай коментарите горе.
Успех!
Благодаря, но като изключим някои странни храни които посочваш като за диета, тези неща ги знам, честно. Последно питах за въпроса първо кардио и после корем или първо корем и после кардио и с това смятам да престана да досаждам.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 20.04.08 19:54.
20.04.08
20:33
Разликите са толкова минимални,че не си струва дори да питаш. ;-)
21.04.08
07:13
казано от DeadManWalking на 20.04.08, 20:33:
Разликите са толкова минимални,че не си струва дори да питаш. ;-)
ОК. А междудругото, колкото пъти гледам профила ти, все се чудя познаваш ли Андриан Джамбазов? Можеш да ми пишеш на лична...
Сигурно звуча като някои досаден начинаещ с постоянните си въпроси, но по отношение на чистенето на кореме в известна степен наистина съм такъв. Хрумна ми още един въпрос, който или е базиран на пълен мит, или има истина в зависимост от кой го чуваш. Някои хора тренират корема с разни колани, дори с найлони обвити около талията с идеята за по-изразен, отново локален, термогенен ефект? Туй може ли да му се вярва? Още повече че з специални сауна-колани нямам, така че остават найлоните.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 21.04.08 07:19.
Това, което правят всички запотяващи те обекти, навързани по тялото (найлони, колани) е да правят точно това - да те потят. При потенето възниква загуба на натрий, в следствие на което се създава илюзията, че слабееш. Чел съм съвети за добавя на вазелин за по-силно изпотяване.
Аз на твое място бих го пробвал, но ако не ми е приятно да седя овързан с колан ще го махна още на втората тренировка.