22.04.08
18:50
здравейте братлета и аз имам проблем с гърдите като некой от вас и незнам как да го реша! надявам се да помогнете-
имам достатъчно маса в гърдите но сега незнам с какви упражнения да ги оформя.много кофти проблем и вместо да го реша правя глупости.
до сега правех
1.права лежанка-1загряваща и 3 работни
2.горна лежанка 4 серии
3.горен флайс 3 серии
4.кофички 3 серии
като в този ден тренирам само гърди и малко преса
кажете според вас да ги оформя и стегна как да процедирам за напред?
22.04.08
20:09
Значи за да са стегнати освен добра тренировка трябва и кардио и НВД за да свалиш мазнините от тях. Защото ми може да имаш мускула, но ако е покрит с мазнини гледката е лоша. А като упражнения може да правиш
1 горен лег 4серии
2 дъмбели от лег 3-4 серии
3 пек дек 3 серии
4 кросоувър 3 сеии
Има и други варианти, но в момента това ми хрумва. Може и по-малко серии да правиш ако си новак.
махни тая права лежанка (и без това някои казват че тя е за повече за сила,така да се каже) другите са ОК,може да добавиш пекдек...даваи с 7-80% от мах. тежест,12 повторения....това е според мен, ще се радвам някой с повече опит да каже мнение...
Просто намали тежестите и увеличи повторенията - до 15 повторения. Също така много добра работа вършат суперсерийте.
Оформи я с диета + кардио.Тренировката е последният елемент, който дава значение за уформянето.
казано от RedWalker на 23.04.08, 09:25:
Оформи я с диета + кардио.Тренировката е последният елемент, който дава значение за уформянето.
прав си за диетата и кардиото.но като се лутам без да съм наясно какви упражнения дя правя пак нищо няма да излезе
че за това се допитвам.добре е човек да знае повече
Ето едно предложение от мене.
1.Равен лег 4х
2.Горен лег 4х
3.Кросовър/Пек-дек 4х <- тук се стреми да напомпаш.. тоест 12-14 повторения