23.04.08
15:00
0 - 3 месец
Понеделник - Гърди и трицепс + пуловър
Сряда - Крака рамо и трапец
Петък - Гръб и бицепс
ето и сегашната ми програма след 3 месеца трен.
Понеделник - Гръб и бицепс
Сряда - Гърди и трицепс
Петък - Крака рамо и трапец + пуловър
кфо бихте казали за тази програмка момчета?
23.04.08
17:42
пробвай така:
гърди,бицепс
почивка
гръб,трицепс,трапец
почивка
рамо,крака
почивка
Прави клека в суперсерия с пуловър и наблягаш на храненето.За трапеца прави 12-15 повторения,защото той се използва ежедневно...ако искаш му сложи и 2ра тренировка при раменете;при гърба с щанга,а при раменете с дъмбели
Мнението беше редактирано от Йордан Христов на 23.04.08 17:44.
казано от Dancho0o на 23.04.08, 17:42:
пробвай така:
гърди,бицепс
почивка
гръб,трицепс,трапец
почивка
рамо,крака
почивка
Прави клека в суперсерия с пуловър и наблягаш на храненето.За трапеца прави 12-15 повторения,защото той се използва ежедневно...ако искаш му сложи и 2ра тренировка при раменете;при гърба с щанга,а при раменете с дъмбели
Да но за трапеца като правя 12-15 повторения не са ли за релеф ? а а3 искам маса.. :)
24.04.08
08:00
Защо не споделиш подробно програмата ти : упражнения/серии/повторения .. така никой нищо не може да ти помогне с написаното до момента..
24.04.08
10:39
казано от Dancho` на 23.04.08, 20:21:
казано от Dancho0o на 23.04.08, 17:42:
пробвай така:
гърди,бицепс
почивка
гръб,трицепс,трапец
почивка
рамо,крака
почивка
Прави клека в суперсерия с пуловър и наблягаш на храненето.За трапеца прави 12-15 повторения,защото той се използва ежедневно...ако искаш му сложи и 2ра тренировка при раменете;при гърба с щанга,а при раменете с дъмбелиДа но за трапеца като правя 12-15 повторения не са ли за релеф ? а а3 искам маса.. :)
Нищо подобно, не слушай клишетата от този род. 3 серии по 10-12 повторения с тежко ще ти дадат нужната маса.
казано от MI5 на 24.04.08, 08:00:
Защо не споделиш подробно програмата ти : упражнения/серии/повторения .. така никой нищо не може да ти помогне с написаното до момента..
Понеделник - Скрипец пред гърди 3x8 , скрипец зад врат 3x8 , придърпване на долен скрипец тесен хват 3x8 , долен скрипец широк хват 3x8 , гребане с дъмбел 3x8 , концентрично сгъване с дъмбели 3x8 , скотово сгъване 3x8 , чуково сгъване с дъмбели 3x8 и набирания 3x8
Сряда - Лег с дъмбели - 3x8 , полулег с дъмбели - 3x8 , кофички - 4x8 , пек дек - 3x8 , кик-бек 3x8 , разгъване на горен скрипец 3x8 , разгъване на горен скрипец с ластик 3x8 , изтласкване на щанга от лег с тесен хват 3x8 и понякога правя разгъване на дъмбел над глава 3x8 .
Петък - Бедрено разгъване 3x8 , Бедрено сгъване 3x8 , клякане с щанга 3x8 , лег преса 3x8 , повдигане за прасец 4x10 , повдигане ръцете напред с дъмбели 3x8 , разтваряне с дъмбели настрани 3x8 , повдигане на дъмбелите в страни при наклон напред ( за задно рамо ) 3x8 , раменни преси с дъмбели 3x8 и трапеца с дъмбели 3x8 това е!
Мнението беше редактирано от Dancho` на 24.04.08 11:34.
Ето , че казах упражнения ама никой не пише по темата ако нещо програмата не е добре пишете за да я оправям на време!
15 серии за гръб и после още толкова за бицепс - направо му разказваш играта! Същото важи и при трицепса. Плюс че не са ти правилно подредени упражненията. И като цяло тази програма не е за някой с 3 месеца стаж, ти още не трябва да си на сплит според мен.
Мнението беше редактирано от Петко К на 26.04.08 08:36.
казано от Петко К на 26.04.08, 08:36:
15 серии за гръб и после още толкова за бицепс - направо му разказваш играта! Същото важи и при трицепса. Плюс че не са ти правилно подредени упражненията. И като цяло тази програма не е за някой с 3 месеца стаж, ти още не трябва да си на сплит според мен.
Добре а каква програма би ми предложил?
26.04.08
20:21
Аз ти предлагам тази
http://www.bb-team.org/workout/1358/
ПеткоК, незнам каква програма ще ти препоръча ама аз - цялото тяло в 1ден, 3пъти седмично, само базови упражнения, тежко
28.04.08
10:56
казано от Dancho` на 23.04.08, 15:00:
0 - 3 месец
Петък - Гръб и бицепсето и сегашната ми програма след 3 месеца трен.
Сряда - Гърди и трицепс
кфо бихте казали за тази програмка момчета?
Не прави в 1 ден гърди и трицепс , защото трицепса се натоварва когато правиш гърди и след това може да не е отпочинал и няма да има растеж промени го примерно с бицепса или го прави в отделен ден , така и гърдите и трицепса ти ще растат добре :) Успех !
28.04.08
20:22
казано от Vlado на 28.04.08, 10:56:
Не прави в 1 ден гърди и трицепс , защото трицепса се натоварва когато правиш гърди и след това може да не е отпочинал и няма да има растеж промени го примерно с бицепса или го прави в отделен ден , така и гърдите и трицепса ти ще растат добре :) Успех !
Че като не е отпочинал трицепса,защо да няма растеж?!Нормално ще се натовари,но просто се налага упражненията да се изпълняват с по-малки кила.
казано от Dancho` на 23.04.08, 15:00:
0 - 3 месец
Петък - Гръб и бицепсето и сегашната ми програма след 3 месеца трен.
Сряда - Гърди и трицепс
кфо бихте казали за тази програмка момчета?Не прави в 1 ден гърди и трицепс , защото трицепса се натоварва когато правиш гърди и след това може да не е отпочинал и няма да има растеж промени го примерно с бицепса или го прави в отделен ден , така и гърдите и трицепса ти ще растат добре :) Успех !
Благодаря ще пробвам така ! :)
29.04.08
07:47
казано от DeadManWalking на 28.04.08, 20:22:
Че като не е отпочинал трицепса,защо да няма растеж?!Нормално ще се натовари,но просто се налага упражненията да се изпълняват с по-малки кила.
Според тебе с кви кила ще има растеж ?! С по-големи или с по-малки ... ? ;)
казано от Vlado на 29.04.08, 07:47:
И с двете.
Не е само до килата.
Мнението беше редактирано от Петко К на 29.04.08 08:36.
29.04.08
12:40
казано от Vlado на 29.04.08, 07:47:
Ми дигай с 1000 кг.Неможеш нали?И трицепса ти неможе.”Тежко” се нарича онова,което е тежко за мускула в момента. :) Като е изморен трицепса,то по-леки кила ще ти се сторят тежкиии...следиш ли ми мисълта?