Тренировъчна програма - споделете мнението си

VA

24.04.08
10:23

От съвсем скоро започнах да влизам в залата. Тежа около 70кг. и съм 1.80 висок.
Тренирам по следна програма, пък вие кажете какво мислите:
1-ви ден - гърди и бицепс
2-ри ден - рамо и предмишница
3-ти ден - трицепс, гръб и трапец
4-ти ден - почивка
5-ти ден - започвам отначало
Така ми се събират 5 пъти седмично тренировки и съответно 2 дни почивка.
Корем и кардио правя почти на всяка тренировка.
Очаквам мненията ви

BU

24.04.08
10:35

5 пъти са много. 3 или 4 е нормално, в твоя случай - 4.

Все пак зависи какви са ти целите и няма да е лошо да ги кажеш. И каква е целта на кардиото също ?

VA

24.04.08
11:16

Не се захванах с тренировките с точно определена цел. Далеч съм от мисълта да ставам някакъв културист, билдър или подобните му комплексарски щуротии.
Вече тренирам, защото тренировките ми дават тонус, до някаква степен стягам тялото си и общо взето се чувствам по-добре.
И все пак дори и без конкретно определени цели искам нещата да ги правя както трябва - хранителен режим, тренировъчни програми и т.н.
Кардиото го правя защото въпреки , че съм около 70кг. си имам и корем и тук там се намират и мазнинки.

TI

24.04.08
11:27

Тренирай през ден и прави крака с рамото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1