25.04.08
13:26
Реших да си сменя програмата която ползвам в момента защото не ми харесва особено и ми се струва че се претоварвам.
Та новата програма която си направих е следната моля дайте си мнението и какви бихте променили.
Ден 1. гърди, бицепс
повдигане на щанга от лег 4х12
горна лежанка 4х12
флаис на горна лежанка 4х10
долна лежанка 4х12
pull over 4х12
Бицепсово сгъване с щанга 4х10
Редуване с дъмбели от седеж 4х10
Ден 2 гръб
Мъртва тяга 4х14
Гребане със щанга 4х10
Гребане с Т-щанга/Мечка 4х12
Гребане с дъмбел 4х13
Придърпване на вертикален скрипец зад врат 4х12
Придърпване на долен скрипец 4х12
Ден 3. рамо, предмишница, кардио.
Раменни преси зад врат 4х10
Повдигане на ръцете напред 4х10
Повдигане на ръце встрани 4х10
Повдигане на ръце встрани от водоравен наклон 4х10
Сгъване за предмишници с щанга 4х20
Бицепсово сгъване с надхват 4х20
Кардио 30минути.
Ден 4 трицепс , трапец, кардио
Френско разгъване с крив лост 4х10
Разгъване на дъмбел зад глава от седеж 4х10
Трицепсово разгъване на горен скрипец 4х10
Трапецовидно повдигане на рамене с щанга 4х15
Трапецовидно повдигане на рамене с щанга зад тяло 4х15
Кардио 30 минути
Корем и в 4те дни
Коремни преси 3х50
Повдигане на краката от лежанка 3х20
Ритане 3х25
Странично извиване от машина 3х30
Аз съм на 17 години 186см 105кг. Стремя се към сваляне на килограми.
Тренирам от 1 година и 1 месец. Моля помогнете. много се извинявам ако съм объркал името на някое от упражненията. опитах се да ги напиша най точно с помощта на сайта, крака не правя защото имам проблем с колената и не искам да ги натоварвам.
Темата беше редактирана от hellcreep на 25.04.08 20:12.
намали повторенията до 10 .. не е нужно да правиш пирамиди ... прави повторенията с тежести които с еднаква скорост можеш да вдигаш и 10те пъти ..
като неможеш да правиш крака , поне върни на колело в залата поне 20 мин
прави кардио ..
ако искаш замени програмата с кръгове .. 1,2 леки упражнения за всяка част
това е моето мнение
ахмм сте го пробвам това с 10те повторения. мерси.
това за кардиото се опитвам да го правя.
ако искаш замени програмата с кръгове .. 1,2 леки упражнения за всяка част
това е моето мнение
ами такава програма не ми е известна и нз нищо за този тип програми били ми обяснил какво представлява?
25.04.08
15:35
Прочетох само малко от нея и се отчаях.Ти май си написал всички упражнения, които си знаел за МГ. Не става така. По добре влез в сайта и си избери готова програма, която да отговаря на стажа ти.
казано от tisho на 25.04.08, 15:35:
Прочетох само малко от нея и се отчаях.Ти май си написал всички упражнения, които си знаел за МГ. Не става така. По добре влез в сайта и си избери готова програма, която да отговаря на стажа ти.
хах аз досега се така си тренирам.. били ми казал пане за кое съм сложил прекалено много упражнения? се пак ми се струва че примерно не може с 3 упражнения да тренирам гръб или пък гърди? но моля казвайте още критики все пак това е идеята на темата ми. мерси много за идейте досега. сте погледна по обстойно и програмите тук.
казано от hellcreep на 25.04.08, 16:11:
хах аз досега се така си тренирам.. били ми казал пане за кое съм сложил прекалено много упражнения?
За абсолютно всичко.
се пак ми се струва че примерно не може с 3 упражнения да тренирам гръб или пък гърди?
Може и с едно и пак да има ефект. Но ти си знаеш.
казано от Петко К на 25.04.08, 19:05:
хах аз досега се така си тренирам.. били ми казал пане за кое съм сложил прекалено много упражнения?
За абсолютно всичко.
се пак ми се струва че примерно не може с 3 упражнения да тренирам гръб или пък гърди?
Може и с едно и пак да има ефект. Но ти си знаеш.
благодаря много. редактирах малко повторенията и упражненията. предполагам че все още са много но нз просто кое още да махна. ако найстина са много упражненията според вас моля моля предложете кое да махна или кое да добавя на негово място?
и имам един друг въпрос. сега се опитвам да си намеря подходяща диета... гледам НВД но не съм 100% сигурен как точно да си разпределя времето на хранене и количество. примерно през 3 часа да се яде но по колко?
Мнението беше редактирано от hellcreep на 25.04.08 20:15.