Стягане на ръцете и гърдите

25.04.08
16:55

значи понеже нямам много свободно време попринцип и не мога да хода на фитнес и за тва малко съм се поотпуснал и искам си стегна гърдите вкъщи и ръцета искам малко да ги постегна , имам дъмбели ако можете да ми кажете някви упражнения които мога да правя вкъщи ще съм ви благодарен ...

25.04.08
18:23

Лицеви опори всичките видове , коремни преси , скоци на въже , и разгледай сайт-а за упражнения с гирите.

25.04.08
20:01

За бицепс - http://www.bb-team.org/fitness/exercises/#biceps
За трицепс - http://www.bb-team.org/fitness/exercises/#triceps
Изпълнявай 2 упр. за бицепс и 3 за трицепс в 3 серии.
Гърди - лицеви.

26.04.08
05:23

Стоянчо, виждам че вече в няколко теми препоръчваш само по 2 упражнения за бицепса. Не са ли малко?

26.04.08
06:13

Ами по принцип въпроса не беше отправен към мен , но ще отговоря , понеже много обичам точно тоя въпрос :D По принцип бицепса не е голям мускул .  Че да го тренираш правилно 2 до максимум 3 упражнения абсолютно ти стигат . Ако правиш повече упражнения има опасност да претовариш бицепса и тогава растежа му чуствително ще намалее .

26.04.08
08:16

казано от lbl на 26.04.08, 05:23:

Стоянчо, виждам че вече в няколко теми препоръчваш само по 2 упражнения за бицепса. Не са ли малко?

Факторите, от които зависи са няколко. Стажът е определящ, освен него - добавки, възстановяване... Принципно за начинаещ 2 упражнения са напълно достатъчни, но който смята, че не му стигат може и трето да направи или само 2 серии от третото...зависи. Аз правя 3 упражнения, като 2 са ми в 3 серии, а от третото правя 2.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.04.08 08:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1