Критики,Препораки,Мнения...

GO

26.04.08
12:51

Момчета напрай си програма и тренирах почти 6-седмици.......

Програмата ми беше следната:
Понеделник-Гърди,трицепс,предмишница
Вторник-Гръб,корем
Сряда-бицепс,трапец,кардио
Четвартак-почивка
Петак-рамо,трицепс,корем
Събота-гърди,бицепс,кардио
По тази програмка тренирах и само имам ефект малко в гардите бицепса тицепс гръб сам ги оформил и най-мн предмишницата в това забелязох.Във размерите нямам саштите миса  и в кг..... 

Ся щте почина 1-седмица и щте почна пак да дигам!!!
Но имам въпроси???!!!???
Предложете ми програми който действат!
Щте тренирам 4-седмици и щте взема нешто да пия но какво нз сигорно креатин!
И щте тренирам докато не испия креатина!и след това!

Кажете си мненията?????Щте съм ви мн благодарен!!!!

26.04.08
14:22

Малко неориентиран ми “звучиш” от това което прочетох. По една програма можеш да си караш повече от 1-2 месеца. Трябва да отбележа, че твоята програма не е добра (по мое мнение). С какъв стаж си?

GO

26.04.08
17:09

еми нямам стаж преди сам дигал ама рядко ся дето се захванах сериозно 2-месеца :)

26.04.08
17:16

Един 3-дневен сплит ще ти върши работа. Ето един примерен вариант:
1.Гърди+бицепс
2.почивка
3.Гръб+трицепс+задно рамо+ трапец
4.почивка
5.Крака+предно и средно рамо

26.04.08
17:17

Имах си аз да няма ефект в предмишницата, ти я тренираш 4 дни нон стоп как не си се контузил се 4удя

AS

26.04.08
19:33

Стоянчо чудя ти се от много време как имаш нерви и време да се занимаваш с такива теми и индивиди :)

26.04.08
20:03

казано от asdfg на 26.04.08, 19:33:

Стоянчо чудя ти се от много време как имаш нерви и време да се занимаваш с такива теми и индивиди :)

Ами нали все някой трябва да отговори...

GO

27.04.08
08:05

казано от cheFo`` на 26.04.08, 17:17:

Имах си аз да няма ефект в предмишницата, ти я тренираш 4 дни нон стоп как не си се контузил се 4удя

каде видя че е тренирам  4-дни??? 1-ден в седмицата :)

казано от asdfg на 26.04.08, 19:33:

Абе мен ти задам 1 въпрос ти когато си почнал се занимаваш с фитнес сичко ли си знаял бе хитрец ;) сиурно не си питал човека пита да разбере и да праи нещо като ората и Стоянчо му казва верно има такива като тебе компетентни уж ама .. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1