26.04.08
12:51
Момчета напрай си програма и тренирах почти 6-седмици.......
Програмата ми беше следната:
Понеделник-Гърди,трицепс,предмишница
Вторник-Гръб,корем
Сряда-бицепс,трапец,кардио
Четвартак-почивка
Петак-рамо,трицепс,корем
Събота-гърди,бицепс,кардио
По тази програмка тренирах и само имам ефект малко в гардите бицепса тицепс гръб сам ги оформил и най-мн предмишницата в това забелязох.Във размерите нямам саштите миса и в кг.....
Ся щте почина 1-седмица и щте почна пак да дигам!!!
Но имам въпроси???!!!???
Предложете ми програми който действат!
Щте тренирам 4-седмици и щте взема нешто да пия но какво нз сигорно креатин!
И щте тренирам докато не испия креатина!и след това!
Кажете си мненията?????Щте съм ви мн благодарен!!!!
Малко неориентиран ми “звучиш” от това което прочетох. По една програма можеш да си караш повече от 1-2 месеца. Трябва да отбележа, че твоята програма не е добра (по мое мнение). С какъв стаж си?
26.04.08
17:09
еми нямам стаж преди сам дигал ама рядко ся дето се захванах сериозно 2-месеца :)
Един 3-дневен сплит ще ти върши работа. Ето един примерен вариант:
1.Гърди+бицепс
2.почивка
3.Гръб+трицепс+задно рамо+ трапец
4.почивка
5.Крака+предно и средно рамо
Имах си аз да няма ефект в предмишницата, ти я тренираш 4 дни нон стоп как не си се контузил се 4удя
26.04.08
19:33
Стоянчо чудя ти се от много време как имаш нерви и време да се занимаваш с такива теми и индивиди :)
казано от asdfg на 26.04.08, 19:33:
Стоянчо чудя ти се от много време как имаш нерви и време да се занимаваш с такива теми и индивиди :)
Ами нали все някой трябва да отговори...
27.04.08
08:05
казано от cheFo`` на 26.04.08, 17:17:
Имах си аз да няма ефект в предмишницата, ти я тренираш 4 дни нон стоп как не си се контузил се 4удя
каде видя че е тренирам 4-дни??? 1-ден в седмицата :)
28.04.08
11:16
казано от asdfg на 26.04.08, 19:33:
Абе мен ти задам 1 въпрос ти когато си почнал се занимаваш с фитнес сичко ли си знаял бе хитрец ;) сиурно не си питал човека пита да разбере и да праи нещо като ората и Стоянчо му казва верно има такива като тебе компетентни уж ама .. ;)